Vælg en side

Heusinkveld Sprint kranksæt: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sprint

Fordele

 • Godt overordnet design
 • Materialer i overensstemmelse med motorsportsstandarder
 • Robust og solid
 • Masser af muligheder for tilpasning

Ulemper

Vores bedømmelse: 9,3/10

Hvis du lige er begyndt at køre Sim-racing, ved du det måske ikke endnu, men pedalerne er en vigtig del af din opsætning.

Den hollandske producent Heusinkveld er et benchmark inden for simracing, især for sine gearskiftere og håndbremser, men frem for alt for at være en af de bedste pedalproducenter. Derfor har vi besluttet at tale med dig i dag om et af deres ikoniske produkter: Heusinkveld Sprint kranksættet.

I denne artikel fortæller vi dig om pedalboardets funktioner, dets fordele og ulemper, men vi fortæller dig også, hvilken type spiller det er bedst egnet til, og hvor du kan købe det.

Egenskaber ved Heusinkveld Sprint kranksæt

Heusinkveld Sim Pedals Sprint er en 3-pedalsmodel bygget til absolut præcision. Det er det laveste i Heusinkvelds pedalboardsortiment, men det betragtes stadig som et pedalboard i topklasse af Sim-racing-spillere.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Strukturens dele er lavet af laserskåret rustfrit stål, uden kanter, med antracitgrå eller metallisk finish, for at give både let reaktionsevne og en ægte følelse af robusthed.

 • Alle tre pedaler har vejeceller: I speederen og koblingen fungerer de som positionssensorer, mens de i bremsen måler trykket på pedalen.

 • I modsætning til roterende potentiometre giver vejeceller et ægte lineært output i forhold til pedalens input. Deres præcision og holdbarhed er uovertruffen, da de ikke slides over tid.

 • Gashåndtaget er jævnt, præcist og meget justerbart. Pedalen giver dig fremragende kontrol over enhver racerbil. Med fem indstillinger for pedalvandring, herunder en justerbar pedalkraftkurve samt pedalvinkel og -højde, kan du indstille gashåndtaget præcis, som du vil have det.

 • Bremsepedalen er to-trins, bestående af en indledende spiralfjeder og progressive gummifjedre. Pedalens fasthed justeres ved at vælge mellem 10 mulige gummihøjder. Den har en maksimal kraft på 65 kg, og specialudviklet 12-bit elektronik er nu inkluderet i bremsepedalen.

 • Koblingen har en fjederreturmekanisme , der giver dig mulighed for at justere kraft, slaglængde og følelse betydeligt. Den maksimale trædekraft er 14 kg.

 • Denne model er virkelig bemærkelsesværdig for teknikkyndige ryttere, da alle pedalerne kan justeres fysisk, men du kan også programmere pedalmodstand og belastning og konfigurere døde zoner og outputkurver, så de passer til dine behov .

 • Den er kompatibel med SmartControl, det nye pedalkonfigurationsværktøj, der giver mulighed for fuld konfiguration og ikke-lineære kurver for hver pedal. Du kan også oprette særlige profiler til iRacing.

 • Heusinkveld Sprint pedalboard er kompatibelt med pc’er, der kører Windows 10 eller nyere. Den er ikke kompatibel med Linux eller konsoller som Xbox eller PlayStation.

Til hvilken type person?

Heusinkveld Sprint-pedalbrættet er ideelt til både almindelige simracere og professionelle e-sportudøvere.

Vi vil dog ikke nødvendigvis anbefale denne model til dem, der køber deres allerførste pedalboard, da det kan være svært at få styr på for nybegyndere.

heusinkveld sprint

Fordelene

Vi vil gerne fortælle dig om de mange fordele ved Heusinkveld Sprint kranksættet , som denne model afslørede i vores test.

Først og fremmest udstråler Heusinkveld Sprint pedalboard kvalitet og håndværk, og det kan mærkes med det samme. Den komplette enhed (bremse, speeder og kobling) monteret på bundpladen er virkelig robust. Kvalitetskontrollen hos Heusinkveld er meget god, alt er omhyggeligt færdiggjort og sikret, og mærket har valgt materialer af meget høj kvalitet såsom rustfrit stål. Det er en ekstremt velbygget model, der er bygget til at holde og ikke bliver slidt, selv om du bruger den ret intensivt.

Vi blev også helt overvældet af den tilpasning, som Heusinkveld Sprint-kranksættet tilbyder. Med hensyn til justeringer og indstillinger har du faktisk alt, hvad du behøver for at konfigurere denne model efter din smag. Fordi hver pedal kan monteres separat, kan du skabe en næsten uendelig kombination af pedalplaceringer. Du kan endda placere pedalerne, som du vil, for at lære at mestre hæl-og-tå teknikken. Der er otte forskellige huller på bagsiden af hver pedal, så du kan justere vinklen på hver pedal fuldt ud. Du kan også justere bremsen, så den passer til din egen stil, ved hjælp af seks forskellige indstillinger for bremsestivhed.

For det andet gør Heusinkveld Sprint-pedalerne præcis det, de skal: accelererer og bremser! Et godt kranksæt vil ikke nødvendigvis gøre dig hurtigere, men det kan gøre dig mere konsekvent i dit løb. Når det gælder opbremsning og acceleration (proportionering og følsomhed), reagerer Heusinkveld Sprint-pedalerne rigtig godt. Modstanden på pedalerne giver en meget god fornemmelse og dermed bedre kontrol, når man kører racerbilerne i spillet.

Endelig har Heusinkveld Sprint pedalboard den fordel, at det er meget nemt at installere og konfigurere, da det er helt plug-and-play. Hvis du tilslutter det medfølgende USB-kabel, vil det blive genkendt som en controller i Windows uden at skulle installere separate drivere. For at konfigurere, justere og kalibrere pedalerne kan du downloade Smartcontrol-softwaren fra Heusinkvelds hjemmeside. Softwaren er nem at bruge, alt kan justeres visuelt, og indstillingerne gemmes direkte i pedalerne, så du ikke behøver at kalibrere dem igen.

Dens ulemper

Selvom Heusinkveld Sprint-kranksættet overbeviste os, ved vi, at det har et par ulemper, og dem vil vi gerne fortælle dig om.

Først og fremmest må man indrømme, at det største minus er prisen. Heusinkveld Sprint kranksættet er helt klart ikke den billigste model på markedet. Vi ved, at denne pris er særdeles berettiget, ikke mindst på grund af alle fordelene ved det pedalsæt, vi nævnte tidligere, men det er mere end realistisk at sige, at dette ikke er et pedalboard til alles pengepung.

Du skal også være opmærksom på, at bundpladen, der understøtter kranksættet, ikke er inkluderet og skal købes separat. Det betyder naturligvis et ekstra budget på købstidspunktet.

Efter vores mening er en anden af ulemperne ved Heusinkveld Sprint pedalboard, at detdesværre kun erkompatibelt med pc’en. Desværre må fans af konsoller som Xbox eller PlayStation kigge andre steder hen.

Endelig, som vi allerede har nævnt, er Heusinkveld Sprint kranksættet ikke en model, der er egnet til begyndere. Selvom dette måske ikke er et problem for alle almindelige eller endda professionelle Sim-racing-spillere, betyder det, at ingen af Heusinkvelds pedalboards er egnede til begyndere, hvilket vi synes er lidt en skam.

heusinkveld sprint varsel

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Heusinkveld Sprint kranksættet kan købes på Digital Motorsports’ hjemmeside.

Afhængigt af hvilken mulighed du vælger, er prisen som følger:

 • Det sæt med to pedaler (uden kobling) til €599.
 • Sæt med tre pedaler til 699 €.
 • Koblingspedalen alene til 119 euro.

Bemærk venligst, at basen ikke følger med produktet, men skal købes separat. Den er tilgængelig på følgende link.

Konklusion

Heusinkveld Sim Pedals Sprint kan betragtes som det bedste pedalboard, der findes, takket være dets robusthed, tilpasningsevne og de fornemmelser, som de tre pedaler giver.

Hvis du er på udkig efter et pedalboard, der hjælper dig med at være både hurtig og konsekvent i GT-lignende racerløb såvel som F1, er Heusinkveld Sim Pedals Sprint et fremragende valg. Den er ideel til ægte Sim-racing-entusiaster og dem, der ønsker at blive e-sportsprofessionelle, daden giver konsistens og realisme og er en af de bedste simulationsracing-pedaler, du kan eje.

Det er rigtigt, at disse pedaler har en høj pris (650-699 euro), men det er også prisen for enestående håndværk og dele af høj kvalitet.. Heusinkveld Sprint-kranksættet er virkelig overlegent og tilbyder meget større præcision end mange andre lignende modeller i forhold til prisen.

heusinkveld sprint varsel

Heusinkveld Sprint

Det bedste Simracing-kranksæt på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-PFordele Struktur helt i metal Bremsepedal til vejecelle Fremragende byggekvalitet Justerbare pedaler Ulemper...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar