Vælg en side

Heusinkveld Ultimate+ kranksæt: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Ultimate+

Fordele

 • Fremragende design
 • Materialer i overensstemmelse med motorsportsstandarder
 • Robust og solid
 • Utroligt realistiske fornemmelser
 • Let at installere

Ulemper

Vores bedømmelse: 9,5/10

Hvis du er en inkarneret Sim-racing-spiller, har du helt sikkert hørt om det hollandske mærke Heusinkveld ! Det er svært at overse deres produkter, som er blandt de bedste på markedet, og især deres utrolige pedalboards!

Vi havde fornøjelsen af at teste en af deres mest berømte modeller: Heusinkveld Ultimate+ kranksættet.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om dette kranksæt, og hvad vi syntes om det. Vi vil fortælle dig om funktionerne i dette simracing-pedalboard, dets fordele og ulemper, men vi vil også fortælle dig, hvilken type spiller vi anbefaler det til, og hvor du kan købe det.

Egenskaber ved Heusinkveld Ultimate+ kranksæt

Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ er en topmodel med 3 pedaler designet til professionelle Sim-racing-spillere.

Den kan bruges i de mest krævende miljøer og kan simulere de pedalkræfter, der findes i F1- og LMP-køretøjer.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Designet med CAD og FEA, alle konstruktionsdele er CNC-præcisionslaserskåret rustfrit stål med en glasperleblæst finish.
 • Alle tre pedaler har vejeceller: I speederen og koblingen fungerer de som positionssensorer, mens de i bremsen måler trykket på pedalen.
 • I modsætning til roterende potentiometre giver vejeceller et ægte lineært output i forhold til pedalens input. Deres præcision og holdbarhed er uovertruffen, da de ikke slides over tid.
 • De 3 pedaler på Heusinkveld Ultimate+ kranksættet er udstyret med en justerbar hydraulisk støddæmper. Bremsen og koblingen har en 2-vejs dæmper, der tilføjer modstand afhængigt af, hvor hurtigt pedalen trædes ned eller slippes. Bremsepedalen bruger en dæmper til at sænke pedalhastigheden. Modstanden på alle støddæmpere kan justeres. Det hydrauliske system er ekstremt pålideligt og kræver ingen regelmæssig vedligeholdelse.
 • Gashåndtaget er jævnt, præcist og justerbart.
 • Bremsen er to-trins, bestående af en indledende spiralfjeder og progressive gummifjedre. Pedalens fasthed justeres ved at vælge mellem 10 mulige gummihøjder. Den har en maksimal styrke på 140 kg.
 • Koblingen har en fjederreturmekanisme, der giver dig mulighed for at justere kraft, slaglængde og følelse betydeligt. Den maksimale trædekraft er 45 kg.
 • Heusinkveld Ultimate+ pedalboard leveres med en USB-controller og et USB-kabel. Controlleren har 3 RJ-stik med en vejecelleforstærker, som pedalerne er forbundet til. Den har stik til 12 knapper og 4 almindelige analoge akser. Det betyder, at du kan tilslutte ekstra hardware som gearkasser, joysticks osv.
 • Den er kompatibel med SmartControl, det nye pedalkonfigurationsværktøj, der giver mulighed for fuld konfiguration og ikke-lineære kurver for hver pedal. Du kan også udveksle pedalprofiler mellem Heusinkveld Ultimate+-ejere.
 • Heusinkveld Ultimate+ pedalboard er kompatibelt med pc’er, der kører Windows 10 eller nyere. Den er ikke kompatibel med Linux eller konsoller som Xbox eller PlayStation.

Til hvilken type person?

Heusinkveld Sim Ultimate+ pedalboard er designet til professionelle Sim-racing-spillere. Derfor anbefaler vi det til meget erfarne spillere, men vi mener ikke, at det er egnet til begyndere.

Som vi nævnte tidligere, kan dette pedalboard bruges i de mest krævende miljøer og er i stand til at simulere pedalkræfter, som de opleves i F1- og LMP-biler.

heusinkveld ultimative mening

Fordelene

Vi har ikke lagt skjul på, at vi var meget imponerede over Heusinkveld Ultimate+ kranksættet og dets mange fordele. Her er de vigtigste af dem.

For os, En af de største fordele ved Heusinkveld Ultimate+ pedalboard er muligheden for at justere stort set alle aspekter af hver pedal og dens komponenter fra sag til sag. Faktisk har hver af de tre pedaler sin egen belastningscelle, der giver uovertruffen taktik, og hver arm har en justerbar hydraulisk pedaldæmper, så du kan justere modstanden, så den passer til dine behov. Pedalerne kan også justeres uafhængigt af hinanden på en lang række positive måder (herunder pedalhældning og pudehøjde) for at sikre, at ingen brøkdel af et sekund går tabt på grund af andet end brugerfejl.

Som alle produkter fra denne producent er Heusinkveld Utilmate+ kranksættet af en utrolig byggekvalitet, og det kan ses og mærkes fra første øjekast og første pedaltråd. Det er en virkelig robust model, fremstillet af førsteklasses materialer som rustfrit stål og med topmoderne teknik. Efter vores mening er der ikke noget bedre end et kranksæt, der kombinerer Load Cell og hydrauliske støddæmpere. Der er gjort alt for at sikre, at pedalerne på denne model er så holdbare som muligt.

Og så blev vi selvfølgelig overbevist af den utroligt realistiske fornemmelse af alle pedalerne på Heusinkveld Ultimate+ kranksættet. Vi var især imponerede over den overlegne bremsefornemmelse og bremsernes præcision, men gashåndtaget og koblingen er også meget imponerende. Med denne model under fødderne er det umuligt at se forskel på pedalerne i en rigtig racerbil – fornemmelsen er betagende!

Endelig har Heusinkveld Ultimate+ pedalboard den fordel, at det er en model, der er virkelig nem at installere, selvom den er designet til professionelle. Dette pedalboard er helt plug-and-play, og takket være den letlærte SmartControl-software kan du foretage alle tænkelige justeringer, så dine pedaler passer så godt til dig som muligt.

Dens ulemper

Vi fandt ikke meget at klage over ved Heusinkveld Ultimate+ pedalboardet, men det har et par ulemper , som vi vil fortælle dig om her.

Den største ulempe ved Heusinkveld Ultimate+ kranksættet er naturligvis prisen. Når man kommer op i den øverste kategori og til professionelt simracing-udstyr, er priserne uundgåeligt højere og ikke tilgængelige for alle. Selv om denne pedalboard-model er af enestående kvalitet, vil den helt sikkert blive solgt til en pris, som ikke alle har råd til.

Desuden er Heusinkveld Ultimate+ pedalboard en model, der, hvad angår brug, bedst er forbeholdt professionelle spillere. Begyndere kan måske bruge det i særligt veludstyrede professionelle spillelokaler. Men igen er det en model, der ikke er let at forstå, når man er uerfaren, da den kræver meget spilletid.

Endelig er Heusinkveld Ultimate+ pedalboard, ligesom mærkets andre modeller, desværre kun PC-kompatibelt. Det betyder, at du ikke kan få glæde af det, hvis du normalt kun spiller på en Xbox- eller PlayStation-konsol.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ er til salg på den berømte Digital Motorsport-hjemmeside.

Afhængigt af hvilken løsning du vælger, er prisen på kranksættet som følger:

 • Sættet med tre pedaler kan fås for 1.329 euro.
 • Sættet med to pedaler (uden kobling) fås for €1079.
 • Koblingspedalen alene kan fås for 250 euro.
 • Den bundplade (påkrævet) fås for €94.
heusinkveld ultimate mecanisme

Konklusion

I den øverste ende af markedet er Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ en fantastisk mulighed for simulationsentusiaster. Pedalerne er monteret på en aluminiumsramme , der giver maksimal stivhed og styrke, så du virkelig føler, at du kører i en rigtig racerbil.

Dette kranksæt fra Heusinkveld er velegnet til avancerede professionelle motorsportssimulatorer, og det robuste, stive, kompakte og holdbare design giver øjeblikkelig og præcis respons.

Han giver, efter vores mening, den bedste simulerede pedalfornemmelse, du kan få på markedet i dag. Hvis du er på udkig efter en virkelig high-end følelse fra dit racerpedalboard, så er Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ et uovertruffent valg.

heusinkveld-ultimate

Heusinkveld Ultimate

De bedste Simracing-pedaler på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza CRP: Test og gennemgang

Moza CRP: Test og gennemgang

Moza CRPFordele Struktur af aluminiumslegering Fremragende byggekvalitet Load Cell på bremsen og justerbare fjedre på...

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-PFordele Struktur helt i metal Bremsepedal til vejecelle Fremragende byggekvalitet Justerbare pedaler Ulemper...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar