Vælg en side

iRacing og FIA annoncerer et F4 eSport-verdensmesterskab med 25.000 dollars på spil!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-racing-fans er ellevilde med den seneste udmelding fra FIA og iRacing: et F4 eSport-verdensmesterskab, der løber af stablen for første gang i september, med præmier på op til 25.000 dollars.

Den verdensberømte sim-racing-titel iRacing har været partner med FIA, Fédération Internationale de l’Automobile, siden 2023. Dette partnerskab er blevet fornyet i år i form af et internationalt mesterskab, som får sin debut med sin første sæson i september. Målet er enkelt: Få virtuelle kørere fra hele verden til at deltage i 4 events og 8 runder, og finalisterne kan vinde præmier på op til 25.000 dollars.

De, der allerede følger iRacing på de sociale netværk, vil vide, at dette partnerskab egentlig ikke er nyt. Faktisk vil løbene blive sendt på de forskellige iRacing-sider. For omkring et år siden lancerede FIA og iRacing FIA F4 Regional Tours, virtuelle F4-konkurrencer, der blev afholdt på baner i flere regioner i verden.

“Vi kunne ikke være mere begejstrede for at arbejde sammen med FIA om at lancere FIA F4 World eSports Championship,” siger Tony Gardner, formand for iRacing. “iRacing og FIA er forpligtet til at hjælpe håbefulde kørere med at komme ind i den virkelige verden af motorsport gennem tilgængelige muligheder, og Formel 4-platformen er en fantastisk måde at gøre det på. Vi ser frem til en spændende sæson i efteråret og er overbeviste om, at seriens ledere vil konkurrere på motorsportens højeste niveau igen i de kommende år.”

Hvis du vil deltage i FIA F4 World Championship, skal du være hurtig, for kvalifikationen begynder i midten af juni. Du skal køre i FIA F4 Regional Tour-serien, og de første 10 kvalificerede kørere vil blive inviteret til verdensmesterskabet. Det betyder, at konkurrencen bliver hård, og det er ikke alt. Ifølge de seneste oplysninger om dette nye mesterskab skal kvalificerede kørere være bosiddende i den respektive region, som de har kvalificeret sig til. Jeg forestiller mig, at denne lille detalje er der for at sikre et verdensomspændende udvalg af chauffører.

Nikolas Tombazis, FIA’s Director of Single Seater, sagde: “Jeg er glad for, at FIA igen går sammen med iRacing om næste fase af dette meget innovative samarbejde, der bringer FIA F4 eSports ud på den globale scene efter den store succes på regionalt niveau. Denne seneste fase af vores partnerskab er i tråd med vores strategi om at fremme væksten og udviklingen af eSport og dermed gøre vores sport mere attraktiv for nye målgrupper med det formål at fordoble den globale deltagelse i motorsport.”

Yderligere information kan findes på FIA ‘s ogiRacings hjemmesider.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar