Vælg en side

Playseat Evolution Alcantara : Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Playseat Evolution Alcantara

Fordele

 • Alcantara-konstruktionen gør den ekstremt komfortabel og åndbar.
 • Det attraktive design og kvalitetskonstruktionen giver god stabilitet
 • Kompatibel med mange store mærker af rat og pedaler
 • Fremstillet i samarbejde med professionelle racerkørere
 • Hurtig og nem montering
 • Kompakt, når den er foldet sammen

Ulemper

 • Det centrale rør i ratstøtten kan være ubehageligt for benene og reducere stabiliteten for kraftige rat.
 • Ingen mulighed for at justere vinklen på rattet eller ryglænet
 • Sædet kan knirke og have folder i sæde og ryglæn.
 • Relativt tung og vanskelig at transportere
 • Der er ingen armlæn, hvilket kan begrænse komforten efter flere timers spil.

Vores bedømmelse: 9,1/10

Playseat-mærket har allerede bevist sin ekspertise og evne til at designe stadig mere imponerende racersimulationssæder af utrolig kvalitet og realisme.

Den model, vi skal tale om i dag, er Playseat Evolution Alcantara, en af mærkets flagskibsmodeller. Men er hans omdømme virkelig berettiget? Er det værd at investere i dette racersæde?

Vi har testet Playseat Evolution Alcantara for dig, og i denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om dette cockpit, dets funktioner, fordele og ulemper, hvilken type spiller vi anbefaler det til, dets pris, og hvor du kan købe det.

 

 

Egenskaber ved Playseat Evolution Alcantara

Playseat Evolution Alcantara er et skålsæde i Alcantara, som navnet antyder, og det er et af de mest populære cockpits, ikke mindst på grund af dets særlige egenskaber. Sættet består af en førerstol, en base til fastgørelse af pedalerne og en støtte til rattet.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i Playseat Evolution Alcantara:

 • Denne model af racersæde bruges af professionelle kørere. Den blev også udviklet og designet i samarbejde med dem.
 • Playseat Evolution Alcantara er hovedsageligt beklædt med Alcantara. Dette materiale bruges i konstruktionen af luksusbiler og er meget behageligt at røre ved.
 • Det er kompatibelt med alle rat og pedalboards fra førende mærker som Fanatec, Logitech, Thrustmaster osv.
 • Det er også kompatibelt med PC- og Mac-operativsystemer og følgende konsoller: PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Switch.
 • Playseat Evolution Alcantara-chassiset er sortlakeret, robust og fuldt justerbart.
 • Det patenterede foldedesign gør den nem at opbevare.
 • Det er virkelig nemt at sætte op og konfigurere.
 • Materialerne er af meget høj kvalitet, og det samme er finishen. Alt er håndsyet.
 • Dimensioner (L x B x H): 130 x 50 x 98 cm
 • Ryghøjde: 78 cm – Sædehøjde: 24 cm – Sædebredde: 48 cm – Sædedybde: 46,5-50 cm
 • Nettovægt: 19,8 kg

 

Til hvilken type person?

Ifølge mærket er Playseat Evolution Alcantara racersæde velegnet til både voksne og børn fra 8 år og opefter.

Med hensyn til vægt og størrelse er her de kriterier, der skal overholdes:

 • Anbefalet rytterhøjde: 120 cm minimum – 220 cm maksimum.
 • Anbefalet ryttervægt: minimum 20 kg – maksimum 122 kg.

Det er en stol, der er designet til det brede publikum, og som kan være lige så velegnet til erfarne, regelmæssige spillere som til lejlighedsvise spillere eller begyndere.

Vi vil dog gerne advare dig om, at vi ikke mener, at denne model er ideel til høje mennesker eller dem, der ønsker at bruge fjerbolde med kraftig force feedback.

 

Fordelene

Efter vores mening ligger den største charme ved Playseat Evolution Alcantara i dens konstruktion i Alcantara, den luksusvinyl, der har givet den sit navn. Det gør sædet virkelig behageligt og giver dig følelsen af at sidde i en rigtig luksusbil. Alcantara gør også sædet åndbart, så selv hvis du sveder på det under en løbetur, får du ikke den glatte fornemmelse, som læder har.

Det skal siges, at designet af dette racersimulationssæde er meget attraktivt, og at dets fremstilling er af meget høj kvalitet. Stålrammen er meget robust og er designet til at give større stabilitet. Playseat Evolution Alcantara giver god værdi for pengene, og du vil kunne have glæde af dette racersæde i mange år fremover. For det er vigtigt at nævne, at en af de store fordele ved denne model er dens meget attraktive pris.

Sædets kompatibilitet med alle de store mærker af rat og pedaler, herunder Thrustmaster, Logitech, Fanatec og andre, er også en stor fordel. Du er dog nødt til at være forsigtig med styringen af dit rat for at opretholde de bedste spilleforhold.

Playseat Evolution Alcantara er blevet fremstillet i samarbejde med professionelle racerkørere. Da cockpittet ligner dem, der bruges af professionelle, kan du vælge mellem flere konfigurationer.

Dens struktur er nem at samle og bruge. Du skal kun foretage ganske få justeringer for at finde en position, hvor du føler dig godt tilpas under kørslen. Med blot et par omdrejninger på en skrue og på mindre end 5 minutter kan du flytte sædets bevægelige dele.

Denne model har den fordel, at den er ret kompakt, når den er foldet sammen. Som i en bil kan du sænke ryglænet, hvilket også sparer plads og gør det meget nemmere at opbevare dit cockpit.

playseat evolution alcantara

Dens ulemper

Det centrale rør i ratstøtten er besværligt for benene, hvilket gør stabiliteten af PlaySeat Evolution Alcantara ret relativ. Hvis du bruger et rat i indgangs- eller mellemklassen (f.eks. Logitechs G29 og G920 eller Thrustmasters T150 og T300 RSGT/TX ), burde det ikke være et stort problem. På den anden side er dette en reel bekymring for dem, der bruger kraftigere rat, da de risikerer at blive virkelig hæmmet i deres bevægelser og få stabilitetsproblemer under løbet.

Da det ikke er muligt at justere hældningen på rattet eller cockpitsædet eller vinklen på ryglænet bagud, da det er fastmonteret, er det ikke den nemmeste opgave at finde den ideelle position til spillet.

Playseat Evolution Alcantara-sædet har en tendens til at knirke, og det er helt klart et negativt punkt. Desværre kan ryglænet knirke, hvis man bevæger sig for meget i sædet. Hvis du er 1,80 m eller højere, vil du sandsynligvis støde på dette problem ret jævnligt.

En anden ulempe ved denne model af racersimulationssæde er, at det stadig er ret tungt. Den vejer 19,8 kg, hvilket er ret meget og gør den relativt svær at transportere. Selv når den er foldet sammen, er den stadig svær at flytte, da der ikke er nogen håndtag at gribe fat i. Det er bedre at være mindst to personer til at udføre denne handling, hvis du ikke vil brække ryggen.

Det er en skam, at Playseat Evolution Alcantara ikke har armlæn, hvilket betyder, at komforten efter flere timers spil er ret begrænset.

Desværre har vi bemærket, at der kan komme nogle grimme folder på sædehynden og på bagsiden af sædet. Det er uundgåeligt et problem, som kun kan blive større med tiden og brugen af Playseat Evolution Alcantara. Du kan sagtens skifte skummet i sædet, men det er ikke ideelt, og det koster ekstra.

 

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Playseat Evolution Alcantara racersimulationssæde fås på Amazon.co.uk, hvor det i øjeblikket er på tilbud.

Selvom det er muligt at finde sæder til racersimulationer på brugte hjemmesider til meget attraktive priser, vil vi stadig anbefale, at du er meget forsigtig med, hvad de prøver at sælge dig. Der findes svindel, så vær forsigtig med cockpittets tilstand, hvis du beslutter dig for ikke at købe det nyt.

 

Konklusion

Efter vores mening er Playseat Evolution Alcantara racersimulationssædet på et tilfredsstillende niveau i sortimentet. Dette er et sæde, der giver god værdi for pengene, der er stort set intet at klage over med hensyn til design, finishen er virkelig flot, materialerne er solide, og det har en relativt lang levetid.

Det er en model, der passer perfekt til racergamere, som allerede har et rat og pedaler, og som gerne vil lære racersimulationssæder at kende for første gang, men som ikke ønsker at ende med noget alt for imponerende.

Det er rigtigt, at vi ikke nødvendigvis vil anbefale den til højere personer, da deres komfort desværre vil være mere begrænset, og sædets knirken sandsynligvis vil gå dem på nerverne.

Men hvis man ser bort fra disse mindre fejl, er Playseat Evolution Alcantara stadig et førsteklasses sæde til fans af racersimulationsspil.

playseat-evolution-alcantara-1

Playseat Evolution Alcantara

Fornemmelsen af en luksusbil i din stue.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar