Vælg en side

Playseat Gran Turismo: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Playseat Gran Turismo

Fordele

 • Stor komfort med et velpolstret, åndbart sæde takket være Alcantara-finishen
 • Realistisk, æstetisk design
 • Stabil, slidstærk ratstøtte
 • Plug and play-kompatibilitet med de fleste perifere enheder til simracing
 • Patenteret, ergonomisk foldedesign

Ulemper

 • Høje priser
 • Gearkassebeslag medfølger ikke
 • Ret klodset og tung, svær at flytte og fylder meget, selv når den er foldet sammen.

Vores bedømmelse: 9,3/10

Hvem har ikke hørt om videospillet Gran Turismo ? Uanset om du er racerentusiast eller ej, er der ingen tvivl om, at du kender dette spil. Især i en tid, hvor racersimulationsspil bliver mere og mere realistiske.

Men at spille med et joystick er ikke helt det samme som at spille med et rat eller i et cockpit. Dette spiltilbehør, som i lang tid så ud til at være uden for alles rækkevidde, er nu tilgængeligt for alle.

For en uovertruffen Sim-racing-oplevelse er de store ledere uden tvivl Playseat-gamingsæderne. I dag vil vi præsentere dig for mærkets mest kendte model, som refererer til det spil, vi lige har nævnt, og som vi har testet for dig: Playseat Gran Turismo.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om dette racersimulationssæde. Vi fortæller dig om dens funktioner, hvilken type spiller vi anbefaler den til, dens fordele og ulemper, dens pris, og hvor du kan finde den til salg.

 

Egenskaber ved Playseat Gran Turismo

playseat gran turismo

Playseat Gran Turismo, også kendt som Playseat REG 00060, er helt sikkert et af mærkets mest kendte racersæder. Det unikke design er gennemtænkt og skabt specielt til Gran Turismo-fans.

Her er de vigtigste funktioner:

 • Dette cockpit er et officielt licenseret Gran Turismo-simulationssæde, designet og udviklet til fans af spillet af samme navn.
 • Playseat Gran Turismo-gamingsædet er designet i samarbejde med professionelle racerkørere. Den har åbninger i nakkestøtten, der minder om Sparcos skålsæder. Der er også sideforstærkninger i hoved, skuldre og lår.
 • Det er kompatibelt med alle de rat og pedalboards, der findes på markedet i øjeblikket, herunder selvfølgelig de store mærker som Logitech, Thrustmaster og Fanatec samt mange andre.
 • Playseat Gran Turismo er bygget til en meget høj standard, og det samme er dens stabilitet og komfort.
 • Dette racersimuleringssæde er kompatibelt med PC- og Mac OS-operativsystemer og følgende konsoller: PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U.
 • Det sortlakerede chassis er virkelig robust , og det er også fuldt justerbart.
 • Materialet til Playseat Gran Turismo er Alcantara, som er af meget høj kvalitet og ofte bruges til luksusbiler.
 • For at opnå et perfekt design er simuleringssædet dækket af officielle Gran Turismo-logoer på forsiden, bagsiden og siderne.
 • Playseat Gran Turismo er meget nem at samle og justere. Den har et patenteret foldesystem, så du kan flytte rundt på den og opbevare den, når du ikke bruger den.
 • Dimensioner (L x B x H): 130 x 50 x 98 cm
  Ryglænshøjde: 78 cm – Sædehøjde: 24 cm
  Sædebredde: 48 cm – Sædedybde: 46,5-50 cm
 • Nettovægt: 19,8 kg

Til hvilken type person?

Playseat Gran Turismo er selvfølgelig designet til Gran Turismo-fans, men den er også velegnet til spillere, der foretrækker andre racerspil.

Da denne model er nem at sætte op og bruge, samtidig med at den giver en utrolig realistisk følelse under spillet, er den perfekt til begyndere eller mindre regelmæssige spillere.

For mere erfarne eller passionerede spillere tilbyder Playseat Gran Turismo komfort i høj kvalitet, så de kan spille i timevis uden at brænde ud og med følelsen af at sidde i en rigtig racerbil.

Følgende vægt- og størrelseskriterier skal være opfyldt for at kunne bruge denne model:

 • Anbefalet rytterhøjde: 120 cm minimum – 220 cm maksimum.
 • Anbefalet ryttervægt: minimum 20 kg – maksimum 122 kg.

Så Playseat Gran Turismo er lige så velegnet til voksne, som den er til børn.

Fordelene

Playseat Gran Turismo-simulationssædet er bedst kendt for sin høje grad af komfort. Og vi har ikke tænkt os at benægte disse oplysninger. Du kan bruge mange timer på at spille og stadig føle dig lige så godt tilpas som altid. Sædet er godt polstret, og denne model har endda en nakkestøtte. Alcantara-beklædningen gør også sædet mere åndbart. Med hensyn til komfort er dette virkelig en topmodel.

Det skal siges, at designet og stilen på Playseat Gran Turismo også er meget attraktiv. Sædet er så realistisk, at når du sidder i det, føler du virkelig, at du sidder i en rigtig racerbil.

Det er en model, som vi synes er virkelig stabil og solid. Ratstøtten er meget stærk og kompatibel med force feedback-rat. Hele stålkonstruktionen bevæger sig slet ikke, selv når du spiller ret intense spil, hvor force feedback kan være ret kraftig. Det beviser, at chassiset er ret solidt.

Og fordi Playseat Gran Turismo er kompakt og holdbar, vil den med garanti holde særligt længe.

En anden fordel ved dette simuleringssæde er dets kompatibilitet og“plug and play“-funktion. Når du har installeret Playseat Gran Turismo, hvilket ikke tager for lang tid takket være monteringsvejledningen, skal du bare tilslutte alt dit spiltilbehør uden at bekymre dig om kompatibilitetsproblemer. Uanset om du har et Logitech G29-rat, et T150 fra Thrustmaster eller tilbehør fra et andet mærke, bør alt fungere problemfrit med dette cockpit.

Playseat Gran Turismo’s patenterede, meget ergonomiske foldedesign er et stort plus. I modsætning til andre legesæder kan dette foldes sammen for at spare plads.

playseat gran turismo anmeldelse

Dens ulemper

Selv om listen ikke er alt for lang, har Playseat Gran Turismo dog et par ulemper.

Først og fremmest prisen. Hvis man ser bort fra specialtilbud, koster denne model lidt over 400 euro, og selvom denne pris retfærdiggøres af kvaliteten af de materialer, der bruges til fremstillingen, er det desværre ikke alle, der har råd til at bruge så mange penge på et cockpit.

Du skal også huske på, at denne model ikke inkluderer gearkassesupport, hvilket uundgåeligt betyder en ekstra omkostning, hvis du ikke allerede har en derhjemme.

Et andet negativt punkt er, at Playseat Gran Turismo stadig er et ret klodset gaming-sæde. Dens størrelse og vægt (19,8 kg) betyder, at den ikke er nem at flytte, og den fylder meget, selv når den er foldet sammen.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Som alle mærkets lænestole er Playseat Gran Turismo tilgængelig på Amazon.co.uk, hvor den i øjeblikket er til salg med en betydelig rabat.

Pas på fristende tilbud på sider, der sælger og køber brugte produkter. Selvom der nogle gange er nogle meget gode muligheder, vil vi stadig anbefale, at du er virkelig forsigtig og opmærksom, hvis du vælger at købe en brugt autostol.

Konklusion

Efter vores mening har Playseat Gran Turismo racersimulationssædet ikke mange fejl, måske bortset fra prisen. Alligevel kan denne sag sagtens forsvares.

Som alle, der har testet den, vil fortælle dig, er denne model bestemt af højeste kvalitet, hvilket er grunden til, at vi klassificerer den som en gamingstol i topklasse.

Det er virkelig ideelt for fans af alle motorsportsspil, ikke kun Gran Turismo, bare på grund af dets design, som giver indtryk af at være i en rigtig racerbil.

Med sin stil, byggekvalitet, soliditet og komfort er dette cockpit for os et af de bedst mulige valg på markedet i øjeblikket, uden nogen form for tøven. Hvis du vælger at købe Playseat Gran Turismo, vil du ikke fortryde dit valg!

Playseat Gran turismo

Et af de bedste valg på markedet for Simracing Cockpit

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar