Vælg en side

Rennsport er nu tilgængelig i Open Beta!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Competition Company og Teyon har netop lanceret den åbne beta af Rennsport racersimuleringsspillet, der bogstaveligt talt har ligget i starthullerne alt for længe. Denne sim-racing-titel vil bringe disciplinen til nye horisonter, især fordi vi ved, at der ikke er mange simulationsspil på området, selv om kvantitet ikke er ensbetydende med mangfoldighed, og nogle gange heller ikke med kvalitet.

Som vi diskuterede i en anden artikel, har Rennsport været under udvikling i nogen tid. Men i slutningen af 2023 var titlen gået over til den lukkede betafase med et udvalgt antal racere på pc. Og som jeg nævnte, forventede jeg, at Rennsport ville gå i åben beta i anden halvdel af 2024 til stor glæde for rytterne. Og ved du hvad? Rennsport er tilgængelig i åben beta den 10. juli 2024 påEpic Game Store. Målet er ikke at tilbyde spillet til den brede offentlighed for at se, om der er nogen fejl, men primært at sætte titlens serverinfrastruktur på prøve. Med andre ord vil studierne se, om deres udstyr og systemer er stærke nok til at klare tusindvis af spillere på samme tid.

Hvad har vi ellers lært om Rennsport?

Efter at have dissekeret billederne fra Open Beta-traileren kan vi se, at der kommer en ny tilføjelse til listen over baner, der kan køres på: Det grønne helvede og dets 26 km med kurver, hop og andre tekniske passager. Du vil selvfølgelig stadig kunne køre på de lukkede betabaner – Daytona, Goodwood, Road Atlanta, SPA og Nurb GP, for blot at nævne nogle få.

Hvad angår bilerne, vil der stadig være dem, der er til stede i den lukkede beta, såsom BMW M4 GT, Porsche 911 GT3 R (992), Mercedes-AMG GT3 2020, Audi R8 LMS GT3 Evo II, Porsche 911 GT3 Cup og et par andre modeller af racerbiler. Men når det gælder de nye tilføjelser, er det stadig uklart. I traileren er der ikke rigtig nogen biler, som ikke allerede var med i den lukkede beta, men jeg tænker, at der nok vil være nye køretøjer at køre.

En anden interessant tilføjelse er natløb og nogle avancerede funktioner, der er specifikke for det åbne dyr. Det betyder, at nogle af banerne kan køres om natten, hvilket er godt nyt for fans af langdistanceløb. For racerløb generelt vil det åbne dyr have startgrid med 24 kørere, løb i flere klasser og vil også se implementeringen af pitstop.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar