Vælg en side

Next Level Racing F-GT: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Next Level Racing F-GT

Fordele

 • To kørestillinger (F1 og GT) og en hybridstilling
 • God værdi for pengene
 • Kvalitetsmaterialer og et robust chassis i kulstofstål
 • Ergonomisk designet til komfort med et polstret skålsæde
 • Kompatibilitet med de mest populære mærker, der bruges i Sim-racing
 • Justerbart rat, gearstang, pedaler og sæde

Ulemper

 • Omfangsrig og tung, hvilket kan være svært at flytte rundt på
 • Ikke let at installere og risiko for problemer med skruer over tid
 • Ingen skærmsupport inkluderet, hvilket betyder en ekstra omkostning.

Vores bedømmelse: 9,5/10

Når man begynder at få smag for videospil, og især Sim-racing, er det en smule begrænsende for realismen at have et simpelt rat på et skrivebord med en kørestol som racerstol.

Nutidens simulationssæder giver en utrolig fordybelse i motorløb og genskaber miljøet og fornemmelserne hos en rigtig professionel kører.

Der findes mange mærker og endnu flere cockpitmodeller. Hvis du har besluttet dig for at købe en, stiller du sikkert dig selv en masse spørgsmål og er i tvivl om, hvilket sæde du skal investere dine penge i.

Med hensyn til realisme er Next Level Racing F-GT en model med et meget godt ry. Så vi besluttede os for at teste det for dig og fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om dette cockpit.

I denne artikel opremser vi funktionerne i denne model, fortæller dig om dens fordele og ulemper, fortæller dig, hvem vi anbefaler den til, og fortæller dig, hvor og hvor meget du kan købe den for.

Egenskaber ved Next Level Racing F-GT

næste niveau f gt

Next Level Racing F-GT indeholder følgende tilbehør:

 • Stel, sæde og sædeglider.
 • Gearstangens støtte kan monteres til venstre eller højre.
 • En lændestøttepude.
 • Skruer til montering af alle komponenter.
 • Buttkicker Gamer 2-adapter.
 • Højdejusterbare skruefødder.
 • Monteringsvejledning.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Next Level Racing F-GT cockpittet er lavet af kulstofstål, laserskåret og robotsvejset i mat sort for en finish i topkvalitet. Den indeholder også et Premium racersæde.
 • Denne cockpitmodel har to positioner. Du kan vælge mellem en Formel 1- eller GT-position med et hurtigt og nemt skift.
 • Dette simulationssæde bruges af tusindvis af mennesker verden over, herunder professionelle piloter. Dette cockpit blev endda brugt af Real Esport-teamet til verdensmesterskabet i GTR Endurance eRacing, som de vandt.
 • Placeringen af hjul, pedaler og gearstang er fuldt justerbar. Der er 3 niveauer af vinkeljustering for hjul, pedaler og sæde med 8 højdejusterbare fødder, der skrues fast i stellet.
 • Konstruktionen af Next Level Racing F-GT er meget solid, da denne model er designet til at understøtte direkte drevne hjul og pedaler i topklasse.
 • Denne model er ergonomisk designet, hvilket gør sædet meget behageligt og velegnet til lange rejser.
 • Next Level Racing F-GT er forboret og kompatibel med stort set alle modeller fra store mærker som Logitech (G27, G29, G920…), Thrustmaster(T-GT 2, T300RS…), Fanatec osv.
 • Denne model er kompatibel med Next Level Racing-gulvmåtten, F-GT-skærmholderen, låsbare hjul og meget andet tilbehør, der sælges separat.
 • Next Level Racing F-GT-sædet har to størrelsesmuligheder:
  I F1-position: 170 x 60 x 100 cm.
  GT-position: 140 x 60 x 125 cm.
 • Vægt: 45 kg (vægten af den leverede pakke)

Til hvilken type person?

Next Level Racing F-GT-simulationssædet er en F-GT-model i mellemklassen, som er designet til professionel brug, men også til amatører, der gerne vil opleve professionel racerkørsel hjemmefra.

Det faktum, at dette cockpit tilbyder en 2-i-1-position, betyder, at der er noget for enhver smag, uanset om du er F1- eller GT-entusiast.

Denne model af sæde er velegnet til spillere i alle aldre og størrelser. Det eneste kriterium er vægt. Den maksimale belastningskapacitet for denne model er 130 kg.

Fordelene

next level racing f gt cockpit

Som navnet antyder, er en af de store styrker ved Next Level Racing F-GT, at man kan vælge mellem to kørestillinger.med hurtig og nem justering. F’et svarer til positionen af Formel 1 og GT svarer til slagpositionen for Gran Turismo. Dette cockpit vil ikke begrænse dig i dit valg af løb.

Den giver dig endda mulighed for at spille i den såkaldte“hybrid“-position, hvor sædet er i GT-position, men pedalerne er i Formel 1-position.

En anden fordel ved Next Level Racing F-GT er, at den giver valuta for pengene. Materialerne, der er brugt til fremstillingen, er af højeste kvalitet og meget solide. Chassiset er stabilt og robust, lavet af kulstofstål med en ekstraordinær finish.

Desuden er designet meget ergonomisk, hvilket gør det til et meget behageligt sæde. F-GT-modellen fra Next Level Racing har et rigtig godt sæde, hvor du kan sidde i timevis uden at føle ubehag. Den har et smukt polstret skålsæde , der endda leveres med en lændestøttepude. Og komforten stopper ikke der, for den forbedres yderligere af alle de mulige justeringer.

Next Level Racing F-GT er designet og konstrueret til maksimal komfort, og hvert element i cockpittet er designet til at kunne justeres perfekt.

Du kan justere dybden og hældningen af dit simuleringsrat, ligesom du kan justere gearstangens støtte til fransk eller engelsk kørsel.

Sædet er også højdejusterbart, og det samme er pedalenheden, som kan vippes, men som også er meget komfortabel. Next Level Racing F-GT giver dig optimale justeringsmuligheder og konfiguration.

En anden fordel ved dette sæde er, at det er kompatibelt med de mest populære mærker, der bruges i Sim-racing. Alle cockpitstøtter (rat, gearstang, pedaler) er forborede og tilpasset, så de passer til dit udstyr, uanset om det kommer fra Logitech, Fanatec, Thrustmaster eller andre.

 

Dens ulemper

En af de største ulemper ved Next Level Racing F-GT er, at den fylder meget. Dens konstruktion er meget tung med en vægt på 45 kg, så det er ikke nemt at flytte den. Og det optager uundgåeligt plads. Men hvis du har mod på det, er der forboret huller til montering af hjul.

Vi har selv oplevet det, og vi kan fortælle dig, at det ikke er nemt at installere. Du skal virkelig tage dig god tid, læse manualen i detaljer og være meget omhyggelig, når du skruer de forskellige komponenter i.

Nogle spillere har rapporteret om et problem med skruerne, der dukker op med tiden. Selv om det ikke ser ud til at være tilfældet for alle, sætter det spørgsmålstegn ved holdbarheden af dette cockpit.

Vi er også kede af, at der ikke følger et skærmophæng med Next Level Racing F-GT, for det er et uundværligt tilbehør for os. Det skal du tage højde for, når du udregner dit budget for alt dit udstyr.

 

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Next Level Racing-brandet tilbyder ikke mulighed for at købe udstyr på deres hjemmeside. De har dog en liste over deres officielle forhandlere, som du f.eks. kan finde på Amazon.fr.

Der er også hjemmesider, der sælger brugte produkter, hvor der nogle gange kan være gode muligheder. Men pas på med tilbud, der er for fristende. Vi anbefaler, at du er meget opmærksom på cockpittets tilstand, hvis du vælger at købe det brugt.

Konklusion

Next Level Racing F-GT er et ideelt cockpit, hvis du er på udkig efter et sæde med både Formel 1- og GT-positioner.

Efter vores mening er det en model, der bestemt er klodset, men frem for alt er den meget stabil, robust og tilbyder også stor komfort under spillet takket være det ergonomiske design og kvalitetsmaterialer.

Det faktum, at den bruges af professionelle e-Racing-folk til officielle konkurrencer, siger alt om dens kvaliteter.

Konklusionen er, at dette er en simulationsstol, der giver meget for pengene, en af de bedste på markedet for legestole i denne prisklasse.

Next Level Racing F-GT

Det bedste cockpit med to positioner på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar