Vælg en side

Thrustmaster T248-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T248

Fordele

 • Bemærkelsesværdigt præcis og afmålt kraftfeedback
 • Valg mellem tre forskellige typer force feedback
 • Alsidige, effektive pedaler med et udvalg af bremsetryk
 • Integreret kontrolskærm
 • Komfortabelt, præcist greb
 • Meget attraktiv læderfinish
 • Meget kompatibel med PS4-, PS5- og pc-konsoller Hurtig og nem installation

Ulemper

 • Paller er særligt støjende
 • Hjulet er ikke aftageligt eller udskifteligt
 • Designet appellerer måske ikke til alle
 • Relativ høj pris
 • I tilfælde af nedbrud er du nødt til at geninvestere i et komplet rat.

Vores bedømmelse: 8,8/10

De følelser, vi får fra nutidens videospil, er ikke de samme som for et par år siden. For at fordybe dig helt i et løb og i handlingen, er der efter vores mening intet, der kan erstatte et godt rat.

Men der er så mange forskellige mærker og kvaliteter af fjerbolde, hver med sine egne specifikke egenskaber og funktioner, at det kan blive en sand forhindringsbane, når man skal vælge, hvilken model man skal købe.

Dette er T248-rattet fra det franske mærke Thrustmaster som vi vil præsentere for dig i dag.

I denne artikel præsenterer vi funktioner af dette rat, dets fordele og dets ulempervi vil også fortælle dig, hvilken type type afspiller hvor og til hvilken pris du kan købe den, hvis du er interesseret.

Specifikationer for Thrustmaster T248

Dette Thrustmaster-rat er et mellemklasse-rat. mellemklasse der inkluderer en pedaler tre pedaler pedaler og kan prale af hybrid-teknologi teknologi og force feedback.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Thrustmaster T248 har et førsteklasses førsteklasses design med læderbeklædning på ydersiden af rattet.
 • Hjulet er 28 cm i diameter med en rotation på 900°. Dens alsidige form betyder, at den kan tilpasses til alle spillestile.
 • Rattet har op til 25 handlingsknapper inklusive 2 dobbeltvirkende enkodere.
 • Thrustmaster T248 har et interaktivt interaktivt instrumentbræt som tilbyder et udvalg af over 20 forskellige displays på rattets skærm.
 • Denne model har dynamisk kraftfeedback med to børstemotorer og on-the-fly-justering (inklusive 3 forudindstillede tilstande) via skærmen. Den er kompatibel med alle spil.
 • Rattet har to magnetiske gearskifte-paddles bagpå, som er udstyret med den patenterede H.E.A.R.T.-teknologi. Disse paddles er præcise (12 bit), responsive og giver minimal reaktionstid, når du skifter gear.
 • Rattet indeholder T3PM-pedaler.
 • Thrustmaster T248 er officielt officielt licenseret til PlayStation PS5, men er også kompatibel med PS4 og PC.
 • Dimensioner 280 x 280 x 300 mm (styreenhed), 300 x 210 x 370 mm (kranksæt)
 • Vægt : 5,7 kg (rat), 3 kg (kranksæt)

I Thrustmaster T248-æsken finder du :

 • T248-rattet.
 • T3PM-kranksættet i metal.
 • Et strømkabel og et USB-C-kabel.
 • En klemme til at fastgøre rattet til en overflade.
 • En unbrakonøgle til justering af rattet.
 • En fjeder til at øge pedalmodstanden.

Til hvilken type person?

Thrustmaster T248 er designet til gamere, der leder efter en virkelig fordybende oplevelse. ægte fordybelse i racerspil, uanset deres startniveau.

Denne model er primært et rat til PS4 og PS5Knapperne er de samme som på en Playstation-controller. Det kan tage lidt tid for almindelige pc-gamere at vænne sig til det, men det skal nok komme.

Thrustmaster T248 har en god god ratstørrelse der passer til både voksenhænder, børnehænder, mandehænder og kvindehænder.

Fordelene

Thrustmaster T248-rattet er lidt som racerhjulenes Cadillac. racerhjulenes Cadillac og man må sige, at denne model byder på mange fordele.

For det første har dette rat en bemærkelsesværdig bemærkelsesværdig force feedback. Med sin hybridteknologi er den særligt præcis og velafbalanceret. Fordybelsen forstærkes af T248’s modstandsdygtighed over for hurtige retningsskift, hvilket gør den til en sand fornøjelse at lege med.

Hvad mere er, du kan vælge mellem tre forskellige typer force feedback direkte på rattet: 100% game-fidelity force feedback, forbedret force feedback for bedre udskridningskontrol eller boostet force feedback, der lader dig mærke alle effekterne af løbet, som de overføres fra banen (vibrationer, afkørsel osv.).

Thrustmaster T248’s omdømme er også bygget på pedalerne. Faktisk har mærket til denne ratmodel besluttet at inkludere sin T3PM kranksætkranksæt, som er alsidigt og meget effektivt.

Dette pedalboard alene sælges for 129,99 euro, hvilket er et bevis på dets kvalitet. Den bruger den samme magnetiske teknologi som rattets paddles og tilbyder fire valgmuligheder for bremsetryk. Både gashåndtaget og koblingen giver ægte fornøjelse og utrolige fornemmelser under løb.. Thrustmaster tilbyder endda en ekstra fjeder til denne model, så du kan variere bremsepedalens hårdhed.

Et andet positivt punkt ved Thrustmaster T248, som springer os i øjnene fra første sekund, er den integrerede kontrolskærm. Dette tilbehør, som viser visse indstillinger eller oplysninger som f.eks. telemetri, er en virkelig fin detalje. I øjeblikket er det kun en håndfuld spil, der er kompatible med denne funktion, men da dette er en meget ny model, bør det ændre sig ret hurtigt.

Hjulet på Thrustmaster T248 er lige så behageligt at behageligt at holde og føle på.Den er behagelig og præcis at bruge, selv efter mange timers spil. Læderbeklædningen på ydersiden af rattet er af meget høj kvalitet.

Dette rat skiller sig også ud ved sin officielle PS4-, PS5- og PC-kompatibilitet og sin store kompatibilitet med alle spil, herunder Assetto Corsa Competizione, FIFA 2021, iRacing, WRC 10 osv.

Installation af Thrustmaster T248-rattet er virkelig virkelig hurtigt og nemtDet tager kun 5 minutter. Du skal blot tilslutte alle kablerne til din konsol eller pc, og der er ikke behov for at installere drivere eller konfigurere noget. For at opnå et rent og funktionelt resultat har denne model skinner under blokken til opbevaring af kabler og åbninger til fastgørelse af rattet (kæber). Thrustmaster T248 har også en klemme, så du kan fastgøre rattet til en overflade som f.eks. et skrivebord, hvis du ønsker det.

Dens ulemper

I vores test af Thrustmaster T248-rattet opdagede vi, at selvom denne model har mange fordele, har den også et par ulemper.

Det første problem, vi havde, var støjen fra pallerne. støjen fra pallerne. De er ganske vist meget støjende, og lyden af plastik kan hurtigt gå én på nerverne. Dette er bestemt ikke et problem for dem, der spiller med hovedtelefoner, men det kan stadig være meget irriterende for dem omkring dem.

Et andet negativt punkt, efter vores mening, er, at rattet ikke kan tages af eller udskiftes. aftageligt eller udskifteligt. Så der er ingen mulighed for at udskifte den, hvis den går i stykker, eller for at drage fordel af mærkets øvrige tilbehør, hvilket er en stor skam.

Vi blev også overraskede over Thrustmasters valg af design til denne T248-model. Med sit lidt mærkelige, futuristiske udseende helt i plast minder rattet mere om et rat i den billige ende af skalaen end om et rat til en professionel chauffør. Det er ikke sikkert, at alle er tilfredse.

Og så er prisen på 300-350 euro ikke ligefrem billig. Selv om det er begrundet i kvalitet og funktionalitet, skal du stadig have råd til det. I tilfælde af et nedbrud kan du ikke skifte rattet, men bliver nødt til at geninvestere i et komplet rat.

Hvor kan du købe det, og hvad koster det?

Thrustmaster T248-rattet kan købes for €349,99 på den officielle officielle hjemmeside.

Du kan også finde den til en lavere pris, afhængigt af kampagner, på Amazon.co.uk

Du kan finde Thrustmaster T248-rat på brugte hjemmesider, men pas på mulige svindelnumre, og sørg for at tjekke udstyrets tilstand, før du køber noget.

Konklusion

Thrustmaster T248 er et rat i mellemklassen som skiller sig ud fra konkurrenterne med sin betagende ydeevne. Selv om designet kan diskuteres, og støjen fra padlerne kan være ret ubehagelig, er Thrustmaster T248 stadig et rat, som vi vil anbefale til alle, der ønsker at få deres fødder våde i sim-racing.

Hybridteknologien i dens force feedback kombineret med dens kontrolskærm og kvaliteten af T3PM-kranksættet gjorde det muligt for os at opleve utrolige fornemmelser under vores løb. Efter flere timers spil er Thrustmaster T248 stadig komfortabel og holder, hvad den lover.

Hvis du er på udkig efter et højtydende rat, der kan holde til lidt af hvert og fungerer på PS5, PS4 og PC, skal du ikke tøve med at købe Thrustmaster T248.

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T248

Et rat i mellemklassen med betagende ydeevne

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar