Vælg en side

Thrustmaster T80-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

I løbet af de sidste par år har mange af os forladt vores joysticks til fordel for et racerhjul, som giver os en meget bedre følelse og en meget mere realistisk følelse af fordybelse. Men siden gaming wheels først kom på markedet, er der blevet udviklet så mange modeller, at det er blevet kompliceret at vide, hvilken man skal købe.

Vi er særligt glade for det franske mærke Thrustmastersom er kendt i branchen for sine sine produkter af høj kvalitet.

Derfor har vi besluttet at tale med dig i dag om et rat, der har været på markedet i et stykke tid nu, men som vi for nylig har testet for dig: Thrustmaster T80 Racing Wheel. Thrustmaster T80 Racing Wheel.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om denne model, og hvad vi syntes om den. Du vil opdage funktioner af dette rat, dets fordele og ulemperfor hvilken type spiller den egner sig bedst til, dens pris og hvor du kan finde dentil salg.

thrustmaster t80 image1

Specifikationer for Thrustmaster T80

Thrustmaster T80 Racing Wheel, mere almindeligt kendt som T80 ,er et officielt PlayStation officielt PlayStation 4-racerrat på indgangsniveau .

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesår: 2013
 • Denne model er fremstillet under officielle PlayStation og er det første rat udgivet til racerspil på PlayStation 4..
 • Thrustmaster T80 har en hjulbase af plast og teksturerede gummigreb.
 • L’Rotationsvinklen på denne model er 270°, mindre end en hel omdrejning. eller mindre end en hel omdrejning, og styrefølsomheden kan justeres for mere præcis kontrol.
 • Dette rat har det eksklusive eksklusive “Bungee Cord”-system system, som giver realistisk, lineær modstand og automatisk tilbagevenden til midten.
 • Thrustmaster T80 er udstyret med to roterende paddles sekventielle gearskifte-paddles.
 • Rattet har følgende funktioner 11 handlingsknapper (inklusive de officielle ‘PS’-, ‘Share’- og ‘Options’-knapper) og enet kryds i flere retninger.
 • Thrustmasters T80 er fuldt kompatibel med PlayStation 4-spil og -menuer, såvel som med PlayStation 3, takket være den indbyggede officielle firmware, der muliggør automatisk genkendelse.
 • Denne model har et centralt fastgørelsessystem med brede kæber for at sikre optimal stabilitet på alle typer skriveborde og borde.
 • Rattet er kablet og tilsluttet via et USB-kabel.
 • Dimensioner: 19 x 13,5 x 3 cm (L x B x H)
 • Vægt rat: 1,8 kg / Vægt kranksæt: 1,5 kg

Til hvilken type person?

Med rattet Thrustmaster T80har producenterne valgt en model, der er velegnet til et ret bredt publikumsom måske er mindre tilbøjelige til at bruge et stort budget, men som stadig er på udkig efter ydeevne og en god fornemmelse for spillet.

Derfor mener vi, at det er en model, der passer meget bedre til nybegyndere end til erfarne og faste kørere, som måske bliver lidt skuffede.

Det er et rat, der passer lige så godt til voksne sombørn fordi det er meget solidt, og pedalerne kan justeres, så de passer til selv de mindste børn.

Fordelene

Vores test af rattet Thrustmaster T80 Racing Wheel introducerede os til denne ret gamle model, som ikke desto mindre har en række mange fordele.

Vi satte især pris på dens brugervenlighed takket være den korrekte placering af knapperne på rattet. Det er meget nemt at få adgang til knapperne på Thrustmaster T80 fra enhver position på rattet. Desuden er knapperne meget responsive, så du behøver ikke at trykke hårdt for at få en hurtig reaktion fra rattet.

Vi var også imponerede over komforten og ergonomien som Thrustmasters T80-rat tilbyder. Det er en fornøjelse at spille, ikke kun takket være de lettilgængelige knapper, men også takket være 270° rotationsvinkel og justerbare pedaler. De tilpasser sig perfekt til spillerens størrelse, hvilket sikrer komfort og en behagelig position under spillet, selv under lange sessioner.

Thrustmaster T80-rattet er også et af de billigsteet af de billigste rat på markedet. med en pris, der trodser al konkurrence. Det er også den, vi mener, giver mest værdi for pengene, ikke kun takket være alle de funktioner, den har at byde på, men også takket være dens pålidelige fremstilling og solide finish.

Thrustmasters T80 er et meget solidt plastikrat, som er meget modstandsdygtigt over for stød og eventuelle ridser. Det er en model, der kan holde til lang tids brug uden risiko for at blive beskadiget. Det burde holde i lang tid.

Thrustmaster T80-rattet har også den fordel den fordel, at det er meget nemt at installere og konfigurere.. Plug and Play, bare tilslut den til din konsol, og den bliver genkendt med det samme. Det er nemt at montere ved hjælp af en plastklemme, der strammes med en skrue, som virkelig giver god stabilitet.

Derudover har Thrustmaster T80 et ekstremt højt ekstremt højt niveau af kompatibilitet så du kan spille et utroligt stort antal spil.

Dens ulemper

Efter vores test fandt vi ud af, hvad denegative punkter vedThrustmaster T80 Racing Wheel var, nogle af dem på grund af dets alder og pris.

Efter vores mening er den største fejl ved Thrustmasters T80-rat dets mangel på force feedback og vibrationer. Ingen information om løbet overføres til os, hvilket påvirker vores evne til at reagere og reducerer fornøjelsen ved spillet betydeligt. Rotationsvinklen, som kun går op til 270°, begrænser også realismen og følelsen af fordybelse i løbet. Vi ved godt, at vi ikke kan være kræsne til denne pris, men vi ville gerne have kunnet mærke nogle få vibrationer under løbet, noget som en controller paradoksalt nok kan tilbyde os.

Vi bemærkede også, at tilbagevenden til midten af T80-rattet, som bruger et gummibåndssystem, da der ikke er nogen motor, var ret brat når vi giver slip. Det overraskede os, og desværre ikke på en særlig behagelig måde.

Vi fandt også ud af, at pedalerne på Thrustmaster T80 Racing Wheel var for ustabile og glat. Det er umuligt at spille komfortabelt uden at finde et system til at sikre det.

thrustmaster t80 image3

Da der ikke medfølger noget til dette formål, skal du gøre noget for at holde kranksættet på plads, hvilket vi ikke behøvede at gøre.

Thrustmaster T80 er ikke den ideelle størrelse for alle, og det er en fejl, der kan give problemer for nogle mennesker. Det er rigtigt, at den sandsynligvis er lille for voksne spillere med store hænder, og det kan desværre begrænse deres komfort under spillet.

Endelig syntes vi, at det var en skam, at Thrustmaster T80-rattet ikke var kompatibelt med pc’en. Hvis du ikke har en PlayStation 3 eller 4 derhjemme, er dette måske ikke modellen for dig.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Thrustmaster T80 Racing Wheel har en gennemsnitlig pris på €100.

Den sælges til 109,99 euro, som er basisprisen, i Thrustmasters onlinebutik.

Men du kan også finde den til salg hos mange internetforhandlere som f.eks. Amazon.co.uk hvor leveringen er hurtigere.

Du kan nemt finde denne model til meget attraktive priser på brugte købs- og salgssider. Vi anbefaler dog, at du tjekker rattets tilstand, før du køber noget, så du ikke bliver snydt.

thrustmaster t80 image2

Konklusion

For dem, der ikke har råd til at opgradere, er Thrustmaster T80 Racing Wheel et kig værd.. Selvom vi ærgrer os over, at det ikke har force feedback eller vibrationer, nød vi virkelig at lege med dette hjul.

Dette robuste rat kombinerer komfort og ergonomi til en pris på kun 110 euro. Så det er svært at konkurrere med alle disse kvaliteter til en pris som denne. Det er en ideel model, som virkelig vil glæde spillere, der lige er begyndt og gerne vil have styr på Sim-racing.

Hvis du ønsker at købe et racerhjul for første gang til en lav pris, kan du gøre det uden tøven med Thrustmaster T80 Racing WheelDu vil ikke fortryde det!

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T80

Et begynderrat, der er ideelt til begyndere

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar