Vælg en side

Oplite GTR S3 Cockpit: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

OPlite GTR S3

Fordele

 • God værdi for pengene
 • Bredt udvalg af justeringer for optimal komfort
 • Komfortabel og holdbar
 • Aerodynamisk konstruktion for forbedret stabilitet
 • Kompatibel med mærkerne Fanatec, Logitech og Thrustmaster
 • Skalerbar, med mulighed for at tilføje ekstra tilbehør

Ulemper

 • Tung og klodset
 • Enkelt design, der fås i en enkelt farve
 • Ekstra tilbehør, der ikke medfølger, koster ekstra

Vores bedømmelse: 9,2/10

Videospilverdenen, og især racersimulationsspil, har oplevet et sandt boom i udviklingen af kørende skålsæder til stuerne.

Det har gjort det muligt for os at genskabe fornemmelsen af et motorløb derhjemme, men det har også åbnet op for et helt nyt marked af produkter, det ene mere fascinerende end det andet.

Der findes så mange modeller af simulationsstole, fra alle serier og med så mange forskellige funktioner, at det virkelig ikke er let at finde rundt eller vide, hvad man skal købe, når man vil udstyre sig selv. Vi er her for at rådgive dig.

I denne artikel skal vi tale om det franske mærke Oplite og især deres Oplite GTR S3 cockpit. Dette simuleringssæde, der er et rigtigt rallyløb værdigt , er på alles læber, og derfor har vi testet det for dig. Her ser vi på alle dens funktioner, fordele og ulemper, hvilken type spiller den passer til, hvor du kan købe den, og hvor meget den koster.

 

Egenskaber ved Oplite GTR S3 Cockpit

oplite gtr cockpit

Oplite GTR S3 har fået sit navn fra det berømte GTR-slogan, som står for Gran Turismo Racer. Det er et førsteklasses simulationssæde designet af professionelle til professionelle og entusiaster med en passion for racerløb.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i Oplite GTR S3:

 • GTR er en topmoderne simulator designet af professionelle inden for simracing.
 • Det er et skålsæde med en skal af glasfiberforstærket polyester i sort satin.
 • Den er beklædt med sort mikrofiber og skum med høj densitet (32 kg/m3).
 • Rattets støtteplade på Oplite GTR Cockpit er justerbar. Den kan justeres op og ned (±30°) og vippes med ±30°.
 • Bundbeslaget er også justerbart. Den giver dig mulighed for at justere positionen for/bag (±108 mm) samt hældningen fra 0° til 27°, så den kan tilpasse sig din kropsform fuldt ud.
 • Oplite GTR Cockpit-gamingsædet er kompatibelt med alle Thrustmaster-produkter og -rat(T150 RS og TMX er ikke inkluderet), Fanatec og Logitech (G25, G27, G29, G920) og andre mindre kendte mærker.
 • Chassiset har en aerodynamisk profil, som øger sikkerheden og stabiliteten under spillet. Den er lavet af elegante stålrør med en diameter på 48 mm og en tykkelse på 2 mm. Den er lakeret i en mat sort maling med høj modstandsdygtighed. Den har også 8 skridsikre glidere, der giver fremragende stabilitet.
 • Oplite GTR Cockpit-gamingsædet er laserskåret til præcisionsmontering.
 • Der er fem brede selestropper, og sædet er kompatibelt med 3- eller 4-punktsseler.
 • Der er to guideringe til nem opbevaring af de forskellige kabler.
 • Dimensioner: L 60 x B 154 x H 116 cm
 • Vægt: 33 kg

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Oplite GTR S3-sædet et cockpit, der er særligt velegnet til almindelige spillere.

Det gør det ikke uforeneligt med nybegyndere, da selv nybegyndere burde kunne installere det uden problemer, og det er meget nemt at få styr på. Men det er et stort, klodset sæde, der ikke kan klappes sammen, så vi anbefaler det til folk, der har meget plads at placere det på.

Oplite GTR Cockpit kan justeres og tilpasses, så det passer til alle, store som små. Den kan bruges til konkurrencer med venner eller familie, da sædet kan tilpasses til både børn og forældre.

Fordelene

oplite gtr cockpit-opsætning

Efter vores mening har Oplite GTR Cockpit-simulationssædet mange fordele. Det er et meget populært cockpit, først og fremmest fordi det giver fremragende værdi for pengene. Det er en model, der er solid og holdbar, hvilket gør investeringen umagen værd.

En af de store fordele ved denne model er, at den tilbyder en bred vifte af positions- og justeringsmuligheder for både sæde og pedaler. Oplite GTR Cockpit tilpasser sig og justeres, så det passer til din kropsform, dine behov og dine ønsker. Det er din garanti for, at du altid kører under de bedste forhold.

Komforten er også garanteret med denne model fra Oplite. Du bliver virkelig opslugt af spillet og løbet, mens du sidder komfortabelt i timevis på meget behageligt skum med høj densitet.

Den aerodynamiske konstruktion af chassiset garanterer stabilitet under hele brugen og øger komforten i sædet.

Ud over at være komfortabel er Oplite GTR Cockpit-legesædet fremstillet af meget stærke materialer. Så denne model er virkelig hårdfør, men den absorberer også stød meget let. Glasfiberen er forstærket på denne model, hvilket gør sædet endnu mere robust, og stellet er også meget stærkt og stift. Alt dette giver et simuleringssæde af meget god kvalitet , der er designet til at holde over tid, så det bør være med dig i lang tid i dine racerspil.

En anden god ting ved Oplite GTR Cockpit er, at det er kompatibelt med alle Fanatec-, Logitech- og Thrustmaster-produkter (undtagen T150 RS og TMX). Faktisk er alle beslagene forborede, så du kan installere dit udstyr uden for meget besvær.

Det er fantastisk, at Oplite GTR Cockpit racersædet er et meget sikkert sæde, især takket være de 5 brede seleporte.

Denne model af sæde er designet af mærket Oplite, så du kan udvikle den over tid. Hvis du ønsker det, kan du tilføje en skærmholder, gearkasseholder eller håndbremseholder for at skabe et komplet cockpit.

Da Oplite er et af de få franske mærker på markedet for legesæder, har du med Oplite GTR Cockpit fordelen af en lydhør fransksproget kundeservice, der er nem at komme i kontakt med.

 

Dens ulemper

Vi erkender, at Oplite GTR Racing-simulatorsædet har færre ulemper end fordele. Ikke desto mindre har vi lavet en liste over dens få negative punkter, som ikke desto mindre er vigtige.

For det første er dette legesæde ret tungt og u håndterligt. Dens dimensioner og især dens vægt på 33 kg betyder, at du ikke kan flytte rundt på den, som du vil, og den optager meget plads. Desuden er denne model ikke sammenklappelig.

Designet af Oplite GTR Racing er ærligt talt meget enkelt. Det lader til, at mærket udelukkende har koncentreret sig om sædets justerbarhed og robusthed og forsømt det visuelle aspekt af modellen, som kun fås i én farve.

Det er en skam, at gearstangsbeslaget og skærmbeslaget ikke følger med, og det samme gælder skruerne til montering af pedaler og rat. Alt dette betyder, at du bliver nødt til at afsætte et budget til ekstra tilbehør, hvis du ikke allerede har det derhjemme.

 

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Oplite GTR Racing-sædet er ikke til salg på den officielle Oplite-hjemmeside. Den kan kun købes hos forhandlere, der er angivet direkte af Oplite på modellens produktblad.

Du kan dog finde den på visse hjemmesider, såsom Amazon.fr.

Vi anbefaler, at du passer på med alt for fristende tilbud på hjemmesider, der sælger og køber brugte produkter. Der er nogle rigtig gode muligheder derude, men vær meget forsigtig og opmærksom, hvis du vælger at købe en brugt autostol.

Konklusion

Vi vidste allerede, at det franske mærke Oplite laver simulationssæder af meget høj kvalitet, og Oplite GTR Cockpit bekræfter det endnu en gang.

Dette legesæde er et af dem, der giver mest for pengene i denne serie. Den tilbyder tilpasningsevne, robusthed og komfort, som kun få modeller tilbyder til denne pris.

Det er en model, der vil tilfredsstille både begyndere og erfarne spillere, så længe de har plads til at installere den.

Vi kan ikke gøre andet end at anbefale Oplite GTR Cockpit, som kun har et par småfejl, der hurtigt er glemt i lyset af den glæde, det giver dig, mens du spiller, og som desuden bør holde i mange år fremover.

Oplite GTR S3

Et topmoderne simulationssæde til fuldstændig fordybelse.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar