Vælg en side

Sim-lab GT1 Evo: Anmeldelser og tests

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-Lab er et ungt hollandsk mærke, der blev grundlagt i 2015, og som efterhånden er blevet et af referencemærkerne for køb af Sim-racing-relaterede produkter. Den er især kendt for sine cockpits af høj kvalitet, der er designet takket være dens tætte forbindelser til aluminiumsindustrien. Vi har kigget nærmere på en af de mest kendte modeller: Sim-lab GT1 Evo cockpittet.

Vi har for nylig haft mulighed for at teste dette cockpit, og vi vil fortælle dig alt, hvad vi syntes om det i denne artikel. Vi vil præsentere dig for en liste over dens vigtigste egenskabervi vil fortælle dig om fordele og ulemper ved ved denne model og fortælle dig hvor du kan købe den og til hvilken pris.

Sim-lab GT1 Evo funktioner

Den GT1 Evo er det racersimuleringscockpit på indgangsniveau fra Sim-lab. Den bruger den samme teknologi som deres mere avancerede platforme og tilbyder en fast struktur og en fremragende platform til at tage dig til det næste niveau.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

  • Den Sim-Lab GT1 Evo er primært konstrueret af aluminiumsprofiler ekstruderet. Det er et byggemateriale modulær som er blevet meget populær til brug i skræddersyede simuleringsløbsopsætninger. De robuste profiler er både økonomiske og giver rammen mere end nok stivhed.
  • Rammekonstruktionen måler 40 x 80 mm og Sim-lab GT1 Evo fås i to farver. Skålsædet og sædeskinnerne er dog ikke inkluderet.
  • Denne model tilbyder en bred vifte af indstillingerog der er næsten næsten ubegrænset potentiale for udvidelse og ændringer over hele linjen.
  • Placeringen af det mobile sæde, rattet og pedalerne er fuldt justerbare. justerbar.
  • Den Sim-lab GT1 Evo inkluderer en sidestøtte til dit yndlingstilbehør som joysticks, håndbremser og endda bevægelsesplatforme. Takket være det fleksible design kan tilbehøret monteres i enhver ønsket position på cockpittet.
  • Pedalbeslaget til Sim-lab GT1 Evo er lavet af et enkelt stykkealuminium og har forborede huller til alle kendte kranksæt på markedet.
  • Chassisdimensioner: 1350 mm x 680 mm (L x B)
  • Højdejustering af rattet: 0 – 700 mm
  • Maksimal spillerhøjde: 200 cm
  • Cockpitvægt: 55 kg
simlab gt1

Fordelene ved Sim-lab GT1 Evo

Vi var meget glade for at kunne teste Sim-lab GT1 Evo som viste sig at være et utroligt cockpit. Vi blev overbevist af en række dens fordele fortæller vi dig om her.

Først og fremmest, efter en intensiv test, er det første, man tænker på Sim-lab GT1 Evo er komfort. Denne model er virkelig usammenlignelig med de andre cockpits, vi har testet indtil nu. Følelsen er næsten identisk med den, du ville få, hvis du sad i en GT-racerbil.

De er virkelig behagelige, så vi kan spille i flere timer uden at få ondt i ryggen eller anklerne, hvilket vi synes er en rigtig bonus.

Det er ogsåen af de mest ergonomiske modeller vi har testet, især fordi kabinen er modulopbygget: Du kan placere pedalerne eller gearstangen præcis, hvor du vil have dem, så du får en helt ideel spilleposition.

Den næste Sim-lab GT1 Evo tilbyder en følelse af betydelig soliditet og robusthed. Hele platformen er utrolig solid, stabil og frem for alt stiv. Med den GT1 EvoHvis du bruger et Direct Drive-rat med meget kraftig force feedback eller et førsteklasses pedalboard, er der ingen spor af bevægelse af rattet, pedalboardets støtte eller sædet under spillet. Alt dette bidrager til både præstation og fordybelse, fordi du kan koncentrere dig mere om selve løbet.

En anden fordel ved Sim-lab GT1 Evo og en af dens vigtigste funktioner er dens tilpasningsevne. Denne model giver uendelige muligheder, hvad angår montering og justering, men også takket være dens udvidelsesmuligheder. Med denne model er der stort set ingen grænser for tilpasningen. Med denne platform til ekstrudering af aluminium kan du nemt tilføje, slette eller ændre ting. Det er lige så enkelt at montere tilbehøret, fordi hele systemet er modulopbygget, hvilket gør det nemt og billigt at montere materialer. Mærket Sim-Lab tilbyder en række tilbehør, som du helt sikkert bør overveje.

Endelig skal det siges, at Sim-lab GT1 Evo giver meget god værdi for pengene.. Det faktum, at denne model er så stabil og stiv, skyldes dens materialer af høj kvalitet. Og alligevel fås dette cockpit til en pris, der er ganske konkurrencedygtig i forhold til alt, hvad det har at tilbyde, og hvad vi kan finde som konkurrerende modeller på markedet i dag. Selv om du skal købe sædet separat, og det betyder et ekstra budget, er Sim-lab GT1 Evo’s værdi for pengene stadig enestående.

Ulemper ved Sim-lab GT1 Evo

Selvom vi virkelig nød Sim-lab GT1 Evoopdagede vi, at den havde et par ulemper ulemper og nogle områder, der kan forbedres, som vi vil fortælle dig om her.

For det første er den arm, der skal støtte gearstangen, kun forbundet i den ene ende, hvilket betyder, at den har en smule fleksibilitet. lidt fleksibilitet. Mens dette ikke burde være et problem med ret “basale” gearskiftere, vil det sandsynligvis være langt mere problematisk med gearhåndtag, der kræver mere kraft, og hvor bevægelsesfleksibiliteten kan være begrænset.

For det andet fandt vi installationen og samlingen af Sim-lab GT1 Evo ret lang og kedelig.. Det tager cirka en hel eftermiddag, eller endnu længere, hvis du ikke er vant til det. Vi har bemærket, at justeringer tager længere tid end på andre platforme. Desuden følger der ingen trykt manual med cockpittet, så du er nødt til at søge efter den på internettet og derfor have en telefon, tablet eller computer ved hånden. Og selv med instruktionerne fra Sim-lab er det ikke en let opgave. Manualen er helt sikkert en af de værste, vi har set til at samle et cockpit, og den kunne virkelig trænge til en forbedring.

Endelig må du ikke glemme, at sædet og gearstangen ikke er inkluderet i Sim-lab GT1 Evo. og kan være ret dyre, afhængigt af hvilke modeller du vælger. Vi synes, det er en skam, at mærket ikke valgte at tilbyde denne model med sædet inkluderet i cockpittet, samt at tilbyde chassiset alene.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Den Sim-lab GT1 Evo er til salg på denne hjemmeside for €449.

Bemærk venligst, at denne model ikke inkluderer skålsæde eller sædeskinner.

 

Kort fortalt / Konklusion

Alt i alt, er Sim-Lab GT1 Evo et enestående cockpit.Vi mener, at det kan stå i skyggen af platforme, der koster næsten dobbelt så meget.

Konstruktionen med aluminiumsprofiler skaber en solid, stabil solid, stabil ramme, kompakt og meget justerbar. Ud over at forvandle enhver overflade til et monteringspunkt for udvidelse og ændring, giver profilens kanaler ideel plads til kabelstyring.

Selvom konfiguration og indstillinger kan tage lidt længere tid end på andre platforme, er Sim-lab GT1 Evo kan du justere placeringen af dit udstyr med en millimeters nøjagtighed. Så du kan placere alt præcis, hvor du vil have det.

Det er et cockpit, der virkelig fortjener et kig, Dets værdi for pengene er uovertruffenDette er en fremragende model til alle, der er på udkig efter deres første kvalitetscockpit til simracing. Vi kan ikke anbefale det stærkt nok!

simlab gt1 evo udtalelse

Simlab GT1 EVO

Et enestående cockpit, der giver fremragende værdi for pengene

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar