Vælg en side

Base Fanatec CSL Elite: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL Elite

Fordele

 • Kraftfeedback i topklasse
 • Fantastisk gennemtænkt ergonomi
 • En bred vifte af indstillinger
 • Utrolig meget værdi for pengene
 • Kompatibel med flere platforme

Ulemper

 • Finish og plastskal
 • Lidt kompliceret at få styr på

Vores bedømmelse: 9/10

Der er sket meget i videospilverdenen siden dengang, hvor joysticks var det eneste tilbehør, vi havde til at fordybe os i bilræssimulationer. til at fordybe os i bilræs-simulationer.. Siden da har sektoren gennemgået en række innovationer, der gør det muligt for os at nyde nogle af de mest spændende øjeblikke i vores liv. utroligt realistiske fornemmelser under spillet.

Det tyske mærke Fanatecet mærke, som ikke var særlig kendt i starten et vendepunkt i Sim-racing-verdenenlaver top-of-the-range top-of-the-range produkter som tidligere havde virket uopnåelige.

Og hvis der er én model, der har bragt mærket til tops på markedet, er det den grundlæggende Fanatec CSL Elite base, som vi netop har testet for dig.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du behøver at vide om denne model, der har revolutioneret sektoren. Du finder ud af, hvilke karakteristika af Fanatec CSL Elitehvilken type spiller bedst egnet til, hvad er dens fordele fordele ulemper samt dens pris og hvor du kan købe den.

fanatec csl elite image1

Funktioner i Fanatec CSL Elite-basenheden

Den Fanatec CSL Elite Wheel Base, mere almindeligt kendt som CSL Elite lillesøster til Wheel Base V2.5, er en entry-level indgangsmodel selvom den er positioneret som et top-of-the-range produkt på markedet.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesdato: 2016
 • Skallen på Fanatec CSL Elite base er lavet udelukkende af plast med et frontpanel i børstet aluminium. Fanatec- og modellogoer er vist på den.
 • Fanatec CSL Elite-basen indeholder to knapperen til at tænde for strømforsyningen og den anden til at vælge tilstand (platformen). Den har også 9 LED-indikatorer til telemetri.
 • Denne model er udstyret med en 6 Nm børsteløs remdrevet motor. Amplituden af røveri af CSL Elite er 1080 grader.
 • Fanatec CSL Elite-basen er udstyret med DirectSensor-teknologi monteret direkte på styreakslen for at opnå større præcision, samt den Clubsport-teknologi som omfatter alle de mekaniske dele af basen (servomotor, elektronik og strømforsyning) og tilbyder et højt niveau af reaktionsevne og realisme.
 • CSL Elite er tilgængelig i officielle PlayStation men også i en Xbox-kompatibel version. Begge modeller fungerer lige godt på pc’er.
 • Fanatec CSL Elite er udstyret med QR1-system med hurtig frigørelseAlle mærkets rat er udskiftelige på basen. Den er også kompatibel med hele Fanatecs økosystem, herunder pedaler, gearstænger osv.
 • Bagsiden af basen indeholder alle forbindelsesporte til Fanatec CSL Elite: 1 strømforsyning, 1 USB-udgang, 1 udgang til kranksættet, 1 udgang til håndbremsen, 1 2 udgange til gearkassen (H-shifter og sekventiel).
 • Dimensioner: 35 x 35 x 28 cm (L x B x H)
 • Vægt: 4,6 kg

Til hvilken type person?

Fanatec CSL Elite-basen er et fremragende valg for dem, som for dem, der ønsker atsim-racing-verdenen, mens de drager fordel af den tyske producents omfattende økosystem.

Vi anbefaler denne model specielt til voksnefor den er ikke rigtig egnet til børn.

Desuden er Fanatec CSL Elite-pakken designet både til fans af til fans af GTog F1 og spil som DIRT. Hjulet og alt tilbehøret kan nemt tilpasses til alle former for racerløb.

fanatec csl elite dos

Fordelene

Vi havde hørt en masse positive ting om Fanatec CSL Elite og takket være vores test var vi i stand til selv at finde ud af, hvilke fordele ved denne model.

Først og fremmest blev vi virkelig begejstrede for dens force feedback, som vi synes er det mest interessante i sortimentet. i øjeblikket. Motoren er både meget kraftfuld og meget flydende, og dens effekter overbeviste os ikke bare, de vandt os over! Vibrationerne og kørefornemmelserne fra Fanatec CSL Elites force feedback er virkelig fremragende og meget realistiske. Desuden er den lydløs og bliver ikke overophedet, selv efter flere timers spil.

Efter vores mening at ergonomien i CSL Elite er fantastisk gennemtænkt. af dens skabere. Denne model giver mulighed for at styre en bred vifte af indstillinger. De 9 LED-indikatorer på basen til telemetri er meget praktiske, og vi har også mulighed for at gemme op til 5 indstillingsprofiler i basens interne hukommelse, hvilket er noget helt særligt.

Fanatec CSL Elite-basen har revolutioneret markedet for simracing takket være dens utrolige værdi for pengenehvilket helt klart er en af dens største forcer. De materialer, der er valgt til designet, er robuste og af meget høj kvalitet, hvilket garanterer en lang levetid. Og i betragtning af alle de funktioner og fordele, denne model har at byde på, er prisen mere end rimelig!

Denne model har også den fordel, at den er virkelig kan tilpasses og at være kompatibel med hele Fanatecs økosystemQuick Release QR1-systemet er virkelig enkelt og effektivt. Så du kan opgradere dit sæt, så det passer til dine ønsker og dit budget over flere år uden at ændre basen.

Endelig tilbyder Fanatec CSL Elite-basen den fordel, at den er kompatibel med flere platforme. Producenten har besluttet at udvikle to næsten identiske modeller, den ene kompatibel med Xbox One og PC og den anden kompatibel med PlayStation og PC. Opdateringer er tilgængelige for alle platforme via Fanatecs kontrolpanel og er nemme at udføre.

Dens ulemper

Vi var helt sikkert i stand til at opdage de mange fordele, der tilbydes af Fanatec CSL Elitebase, men vores test afslørede også følgende ulemper ved denne model.

Først og fremmest var vi en smule skuffede over valget af finish og den rene plastikskal på Fanatec CSL Elite.. Efter vores mening lever den ikke op til kvaliteten af resten af pakken, og det er virkelig en skam. Resultatet er et ‘billigt’ look, som kunne have været undgået, hvis brandet havde valgt at investere i et mere professionelt materiale.

For det andet skal det siges, at Fanatec CSL Elite base, ligesom andre konkurrerende modeller, tilbyder så mange indstillingsmuligheder, at det hurtigt kan blive kompliceret at finde rundt i…. Du vil uundgåeligt skulle bruge noget tid på at lære, hvordan du håndterer og konfigurerer alt til din bedste fordel og bekvemmelighed. Det bliver bestemt ikke nemt, hvis du stadig er nybegynder. Vær tålmodig!

Endelig er den største ulempe ved Fanatec CSL Elite efter vores mening, atdet er umuligt at finde en ny i dag. Producenten har besluttet at stoppe produktionen af denne model, så den eneste måde at få fat i den på er ved at købe den brugt. Det begrænser helt klart dine chancer for at finde en i ny stand og til en rigtig god pris. Så du er nødt til at være tålmodig og vedholdende i din søgen.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Som vi nævnte tidligere, er Fanatec CSL Elite-basen desværre ikke længere til salg som ny. Mærket har besluttet at indstille produktionen af både Xbox-version version end PlayStationversionen, så den er ikke længere på lager nogen steder.

Du kan dog nogle gange finde den til salg i god stand og til forskellige priser på brugte hjemmesider som Le Bon Coin eller Vinted. I gennemsnit skal du budgettere med omkring 250-300 euro for at få en ny. Og vær meget forsigtig med produktets tilstand!

Konklusion

Nu, hvor vi har testet Fanatec CSL Elite Wheel Baseforstår vi, hvorfor denne model er blevet et benchmark på markedet og hvorfor mærket har gjort den til en af sine bestsellere.

Til et indgangsbudget, på trods af sin måske ufuldkomne finish, tilbyder CSL Elite alle fordelene ved et produkt i topklasse..

Denne base kombinerer alle de nyeste teknologier for at levere kraftfuld, flydende force feedback til en virkelig utrolig spiloplevelse, uanset længden af dine sessioner. Desuden er den lavet af robuste materialer af høj kvalitet, som vil holde i lang tid.

Hvis du har mulighed for at finde en brugt Fanatec CSL Elite i god stand, skal du efter vores mening ikke tøve med at købe den, så tøv ikke med at købe den.. Det er en investering, du ikke vil fortryde!

logitech g920 anmeldelse

Fanatec CSL Elite

En af de bedste baser på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar