Vælg en side

De 3 bedste handsker til Sim Racing

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Målet for enhver sim-racer er at have den bedst mulige opsætning, der gør det muligt for dem at opnå utrolige omgangstider, uanset motorsport. Vi har alle været der, og mange ryttere er stadig på vej til at opnå deres setup.

Det skal siges, at tingene nogle gange er svære. Mellem baser Direkte drev, rat specifik, Pedaler med Belastningscelle på en eller flere pedaler, eller endda hydraulik, og resten af de perifere enheder (CockpitUanset om du er en sejler, der er ny i simracing, eller en kriger på havene, er det let at fare vild i dette hav af produkter.

Hvad mig angår, er jeg på udkig efter total fordybelse. Og for at gøre det, er jeg nødt til at føle mig som en racerkører, komme ind under huden på ham. Det betyder et disciplinspecifikt rat, en kraftig DD-base, et cockpit, en buet skærm, højtydende pedaler og nogle gange en gearstang med tilhørende koblingspedal. Men det er ikke alt. Jeg skubber grænsen endnu længere ved at tage handsker og sko til simracing. Nu mangler jeg bare en køredragt og en hjelm for at få alt racerudstyret. Og nu vi taler om simracing-handsker, vil jeg fortælle dig om de tre bedste, der efter min mening findes på markedet i øjeblikket.

Sparco Meca 3

sparco meca 3

Sparco er en berømt leverandør af sæder, rat, sko, overalls og meget mere til bilindustrien. Mærket er til stede i stort set alle motorsportsgrene og fremstiller også produkter til gaming, i dette tilfælde handsker.

Meca 3 er ikke simracing-handsker i ordets egentlige forstand, men snarere handsker til at beskytte dine hænder, når du udfører mekanisk arbejde. Ikke desto mindre er Meca 3’erne meget praktiske til at sætte hurtige tider på Monza. Meca 3s er fremstillet af 47 % polyester, 35 % ruskind og 18 % elastan og er meget behagelige at have på med et ret nøgternt design.

Med hensyn til greb, så sidder den godt fast på rattet takket være det syntetiske læder. Desuden er der forstærkninger mellem tommel- og pegefinger og åndbarhed i hele handsken. Der er 4 størrelser (fra S til XL), og Meca 3 kan købes for omkring 34 euro på Amazon, med et udvalg af farver. Jeg synes ikke, det er særlig dyrt.

Sparco Hypergrip

sparco hypergrip

Vi går nu videre til et par handsker, der er specielt designet til simracing af Sparco, Hypergrip. Jeg synes, at designet er bedre end på Meca 3s. Hypergrip-materialet er ekstremt åndbart, så dine hænder vil næsten ikke svede under simracing-sessioner. Det er muligt takket være mikroperforeringer, der dækker næsten hele handskens overflade, hvilket gør det meget lettere for sveden at fordampe og luften at cirkulere.

Hypergrips har en gummibelægning, der giver et meget højt grebsniveau. Desuden er tommel- og pegefingeren lavet af et materiale, der gør det muligt at røre ved dem på en smartphone eller tablet, hvilket er meget praktisk.

Hypergrips kan fås for omkring 48 euro hos de fleste forhandlere, og de fås også i forskellige størrelser. Til professionelle simracere eller erfarne ryttere kan jeg varmt anbefale disse handsker.

Ræv Dirtpaw

ræv dirtpaw

Fox Racing-mærket dækker stort set alt inden for 2-hjulede køretøjer, fra motorcykler til cykler. Du har hjelme, handsker, bukser, beskyttelse og alt muligt andet. Fox Racing har virkelig et stort katalog af produkter til mænd, kvinder og børn.

Blandt producentens produkter er Dirtpaw, handsker, der teknisk set er designet til motocross og mountainbike, men som også er velegnede til sim-racing. Disse handsker er designet til at beskytte dine hænder mod farerne ved mountainbiking i skovområder, men også til at øge grebet på styret betydeligt.

Hvad angår simracing, betyder det, at du har masser af greb om rattet, uden at det er ubehageligt. Materialet er behageligt, holdbart og giver dig mulighed for at nyde mange timers simracing, uanset din opsætning.

Dirtpaw fås i 7 farver, herunder helt sort, og i størrelser fra S til 4XL. Forvent at betale omkring €40 for disse handsker, enten fra producentens hjemmeside eller fra en onlineforhandler.

Hvilke skal man vælge?

Som med stort set alt andet udstyr til simracing er handsker et personligt valg, der skal passe til dine specifikke behov. Der er dog et par ting, du skal huske på, når du leder efter et par handsker, der kan hjælpe dig med at sætte de hurtigste omgangstider foran din skærm.

  • Komfort. Selvom de fleste par handsker på markedet er ret behagelige, er der nogle, der ikke er det. Hvis dit skema ikke tillader dig at køre meget simracing, kan du vælge et par, der ikke er særlig komfortable, hvis prisen er rigtig. Men hvis du tilbringer mange timer foran din simulator, skal du prioritere komfort.
  • Greb. Dette er også vigtigt, da det giver dig total kontrol over rattet. Vælg helst handsker med en belægning, der giver maksimalt greb, såsom gummi, læder osv., for at forhindre dine hænder i at glide på rattet.
  • Størrelsen. Jeg er nødt til at sige, at stort set alle simracing-handsker findes i flere størrelser. Problemet er, at denne størrelse nogle gange varierer fra mærke til mærke. Så jeg vil råde dig til at gå ind på producentens hjemmeside og følge deres vejledning for at finde den rigtige handskestørrelse.
  • Prisen. Køb ikke premiumhandsker, hvis du kun skal bruge dem et par timer om ugen. Tag handsker på afhængigt af, hvor meget tid du bruger foran din simu.
  • Holdbarhed. De forstærkede handsker er designet til bedre at modstå farerne ved sim-racing, især Direct Drive-baser med højt drejningsmoment. Vælg handsker med forstærkninger mellem fingrene og på håndfladerne.

Hvorfor bruge simracing-handsker?

Bortset fra den fordybelse, som handskerne giver, betragtes dette element af mange ryttere som rent æstetisk, men dets anvendelighed er ubestridelig. Sim-racing-handskerne giver dine hænder mulighed for at ånde takket være materialer, der kontrollerer sved, giver dig greb om rattet og forlænger dets levetid. Desuden er nogle rat ubehagelige, når de bruges uden handsker i længere tid ad gangen, som det er tilfældet med Thrustmaster SF1000 .

Det er dog ikke nødvendigt at have handsker til simracing, især ikke hvis du er ny i sporten. Men du får brug for det, når du har nået et vist niveau, især hvis du kører meget simracing om ugen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar