Vælg en side

RSeat: Hvilket chassis skal jeg vælge? (Komplet guide)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Det chassis er et virkelig vigtigt stykke Sim-racing-udstyr, som kræver en smule omtanke før køb. Der findes forskellige modeller på markedet, fra forskellige mærker, men ikke alle er prisen værd.

Det europæiske mærke RSeat er blevet en af de foretrukne chassisproducenter for europæiske Sim-Racing-spillere i de senere år. Den tilbyder et meget bredt udvalg af chassiser af meget høj kvalitet som vi har besluttet at fortælle dig lidt om i dag.

Du har besluttet dig for at investere i et RSeat-chassis men du ved ikke, hvilken du skal vælge? I denne artikel giver vi dig råd om, hvad der skaber et godt chassis og vælge den rigtige RSeat-model til dine behov. Vi vil også præsentere det fulde udvalg af RSeat chassis-serien for at hjælpe dig med at vælge din model.

Hvad skal et godt chassis have?

Vi mener, at et godt simracing-chassis bør indeholde følgende elementer:

Baseret på vores forskning og erfaring mener vi, atet godt cockpit til simracing bør have følgende elementer :

Stabilitet

Alle kørere vil være enige om, at en racersimulator generelt er en meget ekstrem oplevelse med pludselige ændringer og bevægelser. Derfor er du nødt til at finde et meget stabilt chassis, der kan modstå alle disse bevægelser uden at bevæge sig, så du undgår ulykker. Robusthed og stabilitet er to aspekter, der virkelig ikke må gås på kompromis med.

God pasform til pedaler og rat

Det er virkelig vigtigt, at dine pedaler og dit rat sidder godt fast i stellet, så du undgår alle mulige uventede bevægelser. Vi anbefaler derfor en model, der giver dig mulighed for at justere dem så meget, som det er nødvendigt for at holde resten af dit udstyr på plads.

Rum til gearstang

Det er ikke alle RSeat-chassiser, der har det, men hvis du er til manuelt gearskifte, har du brug for et rum til gearstangen. De sælges som ekstraudstyr.

Hvordan vælger vi det rigtige RSeat-chassis til vores behov?

For vælge et RSeat-chassis chassis, der er det rigtige for dig, anbefaler vi, at du fokuserer på en række faktorer visse faktorer, der kan indikere, hvilke modeller der passer bedst til dine behovdit budget og din specifikke situation.

Kompatibilitet

Der er ingen grund til at købe en topmodel af et chassis, hvis det ikke er kompatibelt med din konsol, pedaler eller rat, for så kan du ikke bruge det. De fleste modeller på markedet er kompatible med alle rat og tilbehør fra store mærker som Thrustmaster, Logitech og Fanatec. Men vi råder dig stadig til at tjekke, at dit udstyr er fuldt kompatibelt.

Fremstilling og materialer

Du er nødt til at se på strukturen af rammerne, benene og layoutet af de leddelte arme for at sikre, at de er helt stabile. Det er også vigtigt at sikre sig, at sæderne har skinner og mulighed for specifikke højdejusteringer for din komfort. På den anden side anbefaler vi, at du køber et chassis, der er lavet af meget solide materialer som stål og aluminium. På den måde kan den bedre modstå vægt og lange spillesessioner.

Yderligere funktioner

Ekstra funktioner og komponenter er meget vigtige, når du køber et RSeat-chassis. Nogle har f.eks. hvilestole, højdejusteringer og indbyggede løftestænger eller andre former for støtte og tilbehør. Husk på, at hver ekstra funktion koster ekstra ved køb.

Ledigt rum

Du skal overveje, hvor meget plads konstruktionen giver dig til at sidde behageligt, men du skal også overveje, hvor meget plads du har til at placere dit cockpit derhjemme. På den måde kan du købe en struktur, der passer til dig, og som virkelig er funktionel for dig.

Prisen

Priserne på RSeat-chassiser er generelt høje. Det skal du tage højde for, før du træffer din beslutning. Du kan vælge en model, hvor chassiset sælges alene, og vælge en anden type sæde, eller du kan vælge at udstyre dig selv med et komplet cockpit med alle de understøtninger og tilbehør, der er tilgængelige og tilbydes af mærket. Det hele afhænger af dit budget.

Serien af RSeat-chassiser

Her præsenterer vi det brede udvalg af Rseatchassis-serien, som omfatter komplette cockpit-modeller eller chassis, der sælges separat med valgfrie sæder.

RSeat B1

rseat b1 chassis

Den RSeat B1 opfylder alle de forventninger, man kan have til et chassis. Det er stabilt og stift, men der er ikke sparet på komforten. komfort. Desuden er det en model, der er meget nem at justere, og som er designet, så der kan tilføjes en masse ekstraudstyr.

Den RSeat B1 giver en utrolig fordybende følelse, på trods af at sædet ikke er som i en rigtig racerbil, kan man ikke se forskel.

Læderet er virkelig lækkert og behageligt, og stålstellet giver den et virkelig luksuriøst og robust look.

Sædestøtten er monteret på glidere som tillader justeringer på farten. Du har talrige justeringsmulighederfor sædets hældning og højde, pedaler osv.

Du kan vælge denne model med eller uden skålsæde, eller du kan vælge et sæde efter eget valg fra mærkerne RSeat eller SPARCO i de valgmuligheder, som mærket tilbyder.

Dette cockpit understøtter ethvert rat Direkte drev rat, Load Cell eller hydrauliske pedaler.

RSeat B1 er en alsidig model, der giver dig en god fornemmelse for spillet, og vi kan ikke anbefale den nok!

RSæde P1

RSEAT P1

Den RSeat P1 er et robust cockpit med en stålramme stålramme. Du kan vælge denne model med eller uden skålsæde og vælge mellem de muligheder, der tilbydes på mærkets hjemmeside.

Hovedrammen er konstrueret af stålplader i en box-rail-konfiguration, der ligner dem, man finder på rigtige køretøjschassiser. Dette giver en stiv basisplatform der kan bære resten af de samlede cockpitdele. Gearstangens støtte er meget tung og meget stiv, når den er monteret.

Støtten til ratbasen er en tung, velbygget enhed. Den tilpasser sig de fleste rat med force feedback og Direkte drev der findes på markedet.

Den RSeat P1 giver dig mulighed for at vælge mellem en Rally- eller GT-kørestilling kørestilling og passer til spillere i alle størrelser.

Denne model tilbyder mange justeringsmuligheder for de forskellige støtter og sædetså du kan finde en ideel, virkelig behagelig position, når du spiller.

RSeat P1 giver fremragende værdi for pengene. Det kombinerer komfort, stabilitet og stivhed og anses for at være et af de mest stive cockpits på markedet!

RSeat C1

rseat c1

Den RSeat C1 er et modulopbygget chassis, som du kan vælge med eller uden skålsæde, eller du kan vælge et sæde fra RSeat- eller SPARCO-mærkerne blandt de muligheder, der findes på mærkets hjemmeside.

Denne model er meget stabil, stiv og ergonomisk. Sa Konstruktion af høj kvalitetDen er fremstillet afkulstofstål og har en perfekt finish.

Med RSeat C1har mærket opgraderet ratstøtten for at give større stivhed, samtidig med at den giver feedback fra rattet. Den er perfekt egnet til Direct Drive-rat med maksimalt drejningsmoment.

Krankboksen er også blevet modificeret til at kunne modstå endnu større bremsekraft og tilpasse sig Load Cell- eller hydrauliske kranksætmodeller, monteret på glidere for endnu lettere justering.

Le C1 gør det muligt at montere alt tilbehør på venstre eller højre side af chassiset, herunder gearstang og håndbremsestøtte, tastatur- og musestøtte, tabletstøtte og knapboks.

Du kan vælge mellem en Rallye- eller GT-kørestilling og er velegnet til brugere fra 127 cm til 200 cm.

C1 er en meget komfortabel og robust model, der er gennemtænkt. Det burde garantere dig lange, fornøjelige spilsessioner.

RSeat RS1

rseat rs1

Den RSeat RS1 er en model, der passer til alle forskellige størrelser SimRacere takket være dens mange justeringer.

Den er bygget med et sæde i glasfiber og syntetisk læder, komfortabelt og ergonomisk.. Den har en sidestøtte til gearstangen, en anden, der er kompatibel med alle typer pedaler, og en tredje øverst til rattet.

Det overordnede design af bygningen er af meget høj kvalitet. Når alt er på plads, og møtrikkerne er låst, er alt ekstremt stabilt, og intet bevæger sig.

Ratbeslaget kan justeres i højde og vinkel og er forboret til alle de store ratmærker, mens gearstangen kan placeres to steder og vippes efter behov.

Den RS1 tilbyder bred kompatibilitet kompatibel med PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X/S. Den er også kompatibel med alle systemer og periferiudstyr fra de største mærker på markedet, såsom Thrustmaster, Fanatec og Logitech, og med D-BOX-bevægelsessystemet.

RSeat RS1 er et af de mest komfortable, stive og stabile cockpits på det professionelle marked.

RSeat S1

rseat s1

Det avancerede design af S1 giver dig mulighed for at konfigurere din kørestilling på få sekunder og vælge mellem en Rally eller GT.

Den RSeat S1 er designet til Sim-racing-spillere, men kan også bruges som en flysimulator.

Hele det grundlæggende chassis på S1 består af en opgraderbar modulær ramme i kulstofstål og kulstofstål laserskårne og CNC-bøjede runde rør. Det er stiv og stabil og den overfører også vibrationer. Dens design er, ligesom sædets, omhyggeligt, og dens fremstilling og finish er af højeste kvalitet.

Denne model har en god balance mellem fasthed, robusthed og komfort og tilbyder mange indbyggede justeringer.

Den S1 tilbyder bred kompatibilitet kompatibel med PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X/S.

Den er også kompatibel med alle systemer og periferiudstyr fra de største mærker på markedet, såsom Thrustmaster, Fanatec og Logitech.

Den RSeat S1 er også kompatibel med D-BOX-bevægelsessystemet.

Hvis du er på udkig efter noget velbygget med velkonstruerede tilføjelser, skal du købe RSeat S1!

RSeat N1

rseat n1

RSeat N1 er en model af uforlignelig byggekvalitet og finish. Designet er æstetisk tiltalende, og den sorte pulverfinish er glat og ensartet.

Denne model er meget justerbar og giver god komfortHjulet har en justerbar svinghjulsbase, der hjælper med at bringe hjulet tættere på din krop. Du kan justere pedalpladen uafhængigt af basen og har et væld af justeringsmuligheder til din rådighed.

Den nye N1 fra RSeat er modulopbygget fordi du kan tilføje en støtte til gearstangen eller en tastatur-/musebakke. Der er endda et stativ til tre skærme og lidt andet tilbehør til pc-brugere, så N1 kan tilpasses, efterhånden som dine behov vokser.

Den RSeat N1 tilbyder bred kompatibilitet kompatibel med PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X/S.

Den er også kompatibel med alle systemer og periferiudstyr fra de største mærker på markedet, såsom Thrustmaster, Fanatec og Logitech, og med D-BOX (Upgrade Kit D-Box påkrævet).

RSeat N1 er en model af meget høj byggekvalitet, som vil holde i mange år. Den er selvfølgelig dyr, men prisen er alle de kvaliteter og indstillinger, den har at byde på, værd.

RSeat RS Formula V2

rseat rs formel v2

Den RSeat RS Formula V2der udkom i 2012, er en meget populær model blandt amatører og professionelle spillere. Den bevarer det samme design som sin ikoniske forgænger, RS Formula V1.

Chassiset er fremstillet af kulstofstål laserskåret. Hovedkontoret ligger i læderDen er fremstillet af kompositmateriale og har en blank sort finish. Alt i alt har vi et design og en position som ingen andre. Enkeltsæde.

Den RSeat RS Formula V2 har nye muligheder og et forbedret design. Chassiset er virkelig meget mere stabil takket være metalplader og en ny, mere stiv krankboks mere stiv er blevet tilføjet.

Det skydesæde er justerbart, pedalerne og ratstøtten er også justerbare for at give dig maksimal komfort.

Den passer til personer, der er fra 150 cm til over 200 cm høje, og kan bære en vægt på op til 130 kg.

Den RSeat RS Formula V2 tilbyder bred kompatibilitet kompatibel med PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One og Xbox Series X/S.

Den er også kompatibel med alle systemer og periferiudstyr fra de største mærker på markedet, såsom Thrustmaster, Fanatec og Logitech.

Med et virkelig enestående design, et meget robust chassis og et meget behageligt sæde kan RSeat RS Formula V2 tilbyde dig lange spilsessioner med utrolige og meget realistiske fornemmelser.

Kort fortalt / Konklusion

Mærket RSeat tilbyder en bredt udvalg af komplette chassis og cockpits, og som vi har set, har de alle en række fordele.

Tag hensyn til de råd, vi har givet dig om de kriterier, du skal huske på, før du køber et chassis, og fastlæg dit budget, så du bedre kan definere hvilket RSeat-chassis, der passer bedst til dine behov.

Hvis vi kun skulle vælge én model, ville vi gå efterRSeat RS1 som efter vores mening er det RSeat-chassis, der giver mest værdi for pengene i hele serien. af dette mærke. Så hvis du stadig tøver, ved du nu, hvilken du skal vælge!

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar