Vælg en side

Thrustmaster TS-PC Racer-rat: Test & anmeldelse+ (engelsk)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

I de senere år har videospil, og især Sim-racing, oplevet et sandt boom. Med udgivelsen af stadig mere realistiske spil er salget af spiltilbehør som rat eksploderet.

Thrustmaster-mærket har tydeligt forstået, hvordan man positionerer sig blandt markedslederne ved at blive mere og mere involveret i innovationen af sine produkter og i eSport generelt.

Derfor har vi besluttet os for at se nærmere på en af deres modeller af high-end rat dedikeret til pc’en Thrustmaster TS-PC Racer. Vi har testet det for dig, og vi vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om dette rat.

I denne artikel opremser vi de vigtigste funktioner, fortæller dig om fordele og ulemper ved denne model, fortæller dig, hvilken type afspiller det er, hvor meget den koster , og hvor du kan købe den.

Specifikationer for Thrustmaster TS-PC Racer

TS-PC Racer, som har begrænset Windows-kompatibilitet, er et topklasse-rat fra Thrustmaster.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • TS-PC Racer-rattet, der er designet af Thrustmaster, er dedikeret til PC-racere. Den gengiver troværdigt bilens reaktioner og banens tilstand.
 • Denne model er et Proto-rat med metalbase og to brede, ruskindsbeklædte greb for ekstra komfort under lange spilsessioner.
 • Der er 6 knapper på rattet, som giver nem adgang til navigationsmenuen og præcis styring af de progressive parametre. Disse omfatter 1 drejevælger og 3 trykknappositioner for større reaktionsevne i realtid under løb.
 • Rattet har 2 sekventielle paddles i metal og poleret børstet aluminium.
 • Rotationsvinklen på Thrustmaster TS-PC Racer kan justeres fra 270° til 1080°.
 • Dette svinghjul er udstyret med en 2ᵉ generations børsteløs industrimotor med en effekt på 40 watt og kraftfulde force feedback-effekter.
 • Thrustmaster TS-PC Racer er desuden udstyret med H.E.A.R.T-teknologi (HallEffect AccuRate Technology), som tilbyder 16-bit opløsning (65.536 værdier), og en floworienteret kontrolalgoritme (F.O.C.), som gør det muligt for motoren at reagere dynamisk og hurtigt på høje drejningsmomentkrav og samtidig kompensere for effekttab.
 • Denne model har det patenterede MCE-system (Motor Cooling Embedded), som forhindrer motoren i at blive overophedet, samtidig med at den er støjsvag.
 • Thrustmaster TS-PC Racer-rattet er udstyret med en ekstern TURBO-strømforsyning, der giver konstant strøm under spillet.
 • Denne model er pc-kompatibel med Thrustmaster aftagelige hjul, Thrustmaster T3PA og T3PA-PR 3-pedalspedaler, TH8A-gearkassen og Thrustmaster DB9 PEDALS T.RJ12-adapteren, som alle sælges separat.
 • Rattets vægt: 4,5 kg

Til hvilken type person?

Thrustmaster TS-PC Racer-rattet er et åbent rat, der primært , men ikke udelukkende, er designet til single-seater- og prototypeløb.

Dette design viser sig at være formidabelt i vejsimuleringer, hvor præcision og respons er påkrævet, men vi fandt det lidt uegnet til rallysimuleringer eller drifting.

TS-PC Racer er et rat i topklasse, som har den fordel, atdet umiddelbart kan tilpasses til alle typer brugere, hvilketgør det ideelt til det krævende simracing-miljø.

Fordelene

Vores test af Thrustmaster TS-PC Racer-rattet gjorde det muligt for os at opdage fordelene ved denne model.

Til at begynde med blev vi meget positivt overraskede over den kraftfulde, fleksible og responsive force feedback. Det giver os simpelthen en fantastisk følelse under løbet. Udholdenheden og hastigheden er bemærkelsesværdig, og det er også dejligt at have et lydløst rat, der forbliver køligt i alle situationer og aldrig vakler.

Når det gælderergonomi og komfort, må vi indrømme, at Thrustmaster TS-PC Racer virkelig er i topklasse. Vi kunne godt lide, at man kunne justere vinklen direkte fra rattet, og at rattet var virkelig behageligt at holde om. Så den giver god værdi for pengene.

thrustmaster ts pc racer

Et andet af de positive punkter ved TS-PC Racer-rattet fra Thrustmaster er dets fremragende byggekvalitet. Vi syntes, at rattet så godt ud, og vi kunne godt lide kvaliteten af finishen. Det er rigtigt, at den er lavet af plastik, men den er stadig af god kvalitet. Skønheden ved denne model ligger først og fremmest i Alcantara og læder, som også gør den meget behagelig og realistisk.

Det er også værd at bemærke, at TS-PC Racer-rattet er kompatibelt med hele Thrustmasters økosystem, fra hjul til pedaler. Desuden medfølger der pålidelig software til pc-installation, så du kan foretage præcise indstillinger på den nemmest mulige måde.

Dens ulemper

Selvom vi var i stand til at værdsætte de mange fordele ved Thrustmasters TS-PC Racer-model, opdagede vi også efter vores test, at dette rat har en rækkeulemper.

For os er det klart, at det største minus ved Thrustmaster TS-PC Racer-rattet er, at det sælges uden pedaler. Det er en stor ulempe sammenlignet med andre modeller til samme pris, hvoraf de fleste har pedaler inkluderet i hjulet. Det repræsenterer et betydeligt ekstra budget for de af os, der ikke kan spille uden dem. Se vores rangliste over de bedste pedalboards her.

Og så er der det faktum, at Thrustmasters TS-PC Racer kun er kompatibel med Windows, hvilket begrænser brugen af den noget. Det er selvfølgelig fint for pc-gamere, men det betyder, at Xbox- og PlayStation-fans ikke kan prøve det på deres foretrukne platform. Desuden fandt vi ud af, at selv på en pc kan nogle indstillinger være kedelige på grund af manglen på automatisk genkendelse af spillene, såsom profilstyring.

I modsætning til andre Thrustmaster-modeller er TS-PC Racer-rattet ikke udstyret med Quick Release-systemet. Vi ville have hilst dette system til hurtig udskiftning af rattet velkommen. Det ville betyde, at vi ikke behøvede at bruge en skruetrækker og bruge en masse tid på det hver gang.

Selvom vi satte pris på kvaliteten af de materialer, der blev brugt i designet af Thrustmaster TS-PC Racer-rattet, såsom ruskind, bemærkede vi også, at netop dette materiale kunne være problematisk. Hvis dine hænder har tendens til at svede, vil du snart finde det svært, hvis ikke ubehageligt, at holde på. Du vil ikke være i stand til at spille lange sessioner uden at have handsker på.

Den sidste ting, vi kan kritisere ved denne Thrustmaster-model, er prisen. Det skal siges, at dette er et rat i topklasse, og dets kvaliteter retfærdiggør den høje pris. Alligevel tror vi ikke, at alle har råd til at bruge så mange penge på et rat, og den høje pris er stadig en ulempe, især fordi det sælges uden et pedalsæt.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

TS-PC Racer-rattet er ikke nødvendigvis den nemmeste model at finde på markedet. I øjeblikket er den ikke længere blandt de produkter, der sælges på Thrustmasters officielle hjemmeside, og det er kun Ferrari 488 Challenge Edition-modellen, der er til salg på siden. Den officielle basispris er normalt €549.

Du kan dog finde den påAmazon.co.uk til en lavere pris.

Du kan også søge på brugte hjemmesider, hvor du jævnligt finder Thrustmaster-rat. Vi råder dig dog til at være forsigtig med tilbud, der er for fristende, og at være meget opmærksom på betingelserne for produktet, før du beslutter dig for at købe det.

Konklusion

TS-PC Racer-rattet er virkelig en af Thrustmasters perler. Vi kan kun bifalde de mange kvaliteter ved denne model, som virkelig overbeviste os med sin balance mellem kontrol og kraft.

Selvom det er en dyr model, der sælges uden pedaler, må vi bøje os for dette pragtfulde rat, som gav os en overraskende realistisk spiloplevelse. Styrken i denne lille juvel, sammen med dens design og fremstilling, fik os til at fordybe os i løbet og sætte os i en rigtig professionel kørers sted.

Vi mener, at hvis du har råd til at investere i Thrustmasters TS-PC Racer, så gør det – du vil ikke blive skuffet!

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster TS-PC Racer

Et topklasse-rat med uovertruffen realisme

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar