Vælg en side
Simagic Alpha Mini

Simagic Alpha Mini: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Simagic Alpha Mini

Fordele

 • Fremragende byggekvalitet
 • Kraftfuld, præcis kraftfeedback
 • Trådløs forbindelse på rattet

Ulemper

 • Kun kompatibel med pc’er
 • Et dårligt udviklet økosystem

Vores bedømmelse: 9,5/10

At have erfaring i en branche giver dig ikke kun et vist omdømme, men gør dig også i stand til at udvikle og markedsføre kvalitetsprodukter. Det enkleste eksempel, jeg kan komme i tanke om, er Tesla, som markedsfører 100 % elektriske biler. At have kun 20 års erfaring i en branche, der har mere end 100, er helt ærligt ikke nok til at konkurrere med de andre, og det viser sig i elbilerne fra Tesla montagefejl, tætningsproblemer, pålidelighedsproblemer, og listen fortsætter. Faktisk har alle bilproducenter været igennem denne fase, og Testa er bestemt ikke undtaget. Men mærket er en pioner på en række områder, herunder semi-autonom kørsel.

Når det kommer til simracing, er det mere eller mindre det samme: Producenterne med flest års erfaring i spillet kommer altid med kvalitetsprodukter, måske med undtagelse af nogle få. Men som vi lærte i skolen, er der altid en undtagelse, der bekræfter reglen, og den undtagelse har et navn: Simagic. Den kinesiske producent af simracing-enheder opstod i 2018 og har rusket op i markedet med kvalitetsprodukter, herunder sin første base Direkte drevden M10.

I dag, 5 år senere, findes M10 ikke længere i Simagics katalog, men en afløser har siden taget dens plads: Alpha Mini.Alpha Mini. I det følgende vil jeg præsentere dig for denne nye base, tale om dens styrker og svagheder og give dig min mening om den.

 

Basens vigtigste og tekniske egenskaber

 • Base med maks. drejningsmoment på 10 nm
 • Justerbar styrevinkel ved hjælp af Simagic-software
 • Konstruktion af metal og kulfiber
 • Trådløs forbindelse med rat
 • Højtydende intern hurtigudløser
 • Kun kompatibel med pc’er

 

Design

Simagics Direct Drive-baser er meget ens, og den eneste forskel er størrelsen på kvæget. For denAlpha MiniMed sit karrosseri i aluminium, kulfiber og helt sorte lakering følger den samme stylingkode som sine søskende. Den er virkelig smuk, diskret og flot udført.

Drivakslen er lidt længere end konkurrenternes, men det påvirker ikke basens design på nogen måde. På forsiden har du en plade, der fastgøres til kabinettet med skruer og drivakslen, som indeholder et lille trådløst logo. Som Simagic er forpligtet til, og i betragtning af at M10 havde dette, er forbindelsen mellem rattet og basen trådløs, hvilket bidrager til designet af denne perifere enhed, da der ikke er nogen forbindelsesstifter mellem de to enheder.

Simagic Alpha Mini

Skræddersyet samling

Til montering afAlpha MiniVi er virkelig godt betjent. I alt har du 3 forskellige muligheder: frontmonteret, takket være fastgørelsespunkter, der muliggør installation på frontmonterede beslag. Der er også en sidemulighed med vinkelstykker, der kan monteres på siderne af basen, hvis du f.eks. vil montere den på et bord eller skrivebord. Og du har også mulighed for at reparere det nedefra. Det er virkelig omfattende, og få mærker gør det samme.

Disse tre muligheder giver dig en bred vifte af monteringsmuligheder forAlpha Miniuanset din opsætning til simracing. Desuden får du alle de skruer og bolte, du skal bruge til at fastgøre basen, med i æsken, hvilket bare er fantastisk.

 

Fremstilling og efterbehandling

Også her er standarderne for finish meget høje, ligesom de var for Simagics første base. Karosseriet er lavet af aluminium, som er ekstremt godt bearbejdet ved hjælp af CNC-maskiner, og der er også kulfiberplader, præcis som på M10.

Byggekvaliteten er uovertruffen, og der er kælet for detaljerne. Alt er perfekt, lige fra drivakslen til skruerne, som sidder godt fast, til kabinettet, som ikke har nogen grater eller produktionsfejl. Den er bare smuk, førsteklasses og meget velkonstrueret.

 

Få styr på basen

Det første, du vil mærke, når du samlerAlpha Minier dens vægt: basen vejer over 6 kg i et ret kompakt design (11 x 16,7 cm). For at være ærlig er det, hvad du finder på stort set alle andre baser på markedet: en lille periferi med en betydelig vægt.

Forbindelsen til basen er trådløs, så designet er kompakt, uden stifter eller andet på forsiden. Det er et ret godt træk fra SimagicOg det kan jeg virkelig godt lide. Jeg vil dog råde dig til at være forsigtig, når du installerer denne base på dit setup, da den er tung og ret lille.

Ellers er der et USB-stik på siden samt et stik til netledningen. Forresten, den Tændt/slukket er på strømkablet og ikke på basen. Efter min mening er dette gjort for at holde designet rent og overskueligt, hvilket ikke er så forstyrrende.

Simagic Alpha Mini

Fornemmelser under leg

Simagic havde slået hårdt til med sin M10 i 2018, men den var alligevel ikke uden fejl. Det mest bemærkelsesværdige var helt sikkert den hastighed, hvormed fornemmelserne eller feedbacken blev videresendt, hvilket var lidt for hurtigt efter min smag og resulterede i, at der blev sendt for meget information til hænderne. Med andre ord: Fornemmelserne var for mættede og derfor til tider lidt slørede. Men den kinesiske producent har lært af sin første Direct Drive-rodeo og har rettet op på situationen medAlpha Mini.

Her har vi en meget mere raffineret base end den tidligere model, især med hensyn til indstillinger og kraftoverførsel. Fornemmelserne er der, meget der faktisk, men du kan have en blanding mellem kraft og få detaljer, mange detaljer og lidt kraft, og den gyldne middelvej. L’Alpha Mini er en base, der tilfredsstiller alle ryttere, uanset deres kørepræferencer, og det elsker jeg.

Asseto Corsavil du mærke alle ændringer i vejgreb, bump, vibrationer og stød med den præcision og detaljerigdom, som kun Fanatec havde den hemmelige opskrift. Desuden giver 10 nm dig en god margin, før noget andet dukker op. klipning på din base.

 

Kompatibilitet

Kompatibilitetsmæssigt er der ingen reelle ændringer i forhold til Simagic M10: Alpha MiniAlpha Mini virker kun på pc’er. Det er en skam, at det stadig er tilfældet, især fordi antallet af simuleringsracere på konsoller fortsætter med at stige takket være titler som Asseto Corza, Gran Turismo og så videre.

Når det kommer til simracing-titler på PC, er det hele det samme som M10: Alpha MiniAlpha Mini er kompatibel med alle dem, der findes på markedet, og det er en god ting. Det ændrer ikke meget, men det er stadig en god ting.

Simagic Alpha Mini

Værdi for pengene

Prisen er €524 uden QR (der er i øvrigt 2), ogAlpha Mini er efter min mening meget konkurrencedygtig i pris og giver også fremragende værdi for pengene. Selvfølgelig bliver du nødt til at fordybe dig i Simagics økosystem, men det vil være præcis det samme, hvis du vælger et andet mærke af periferiudstyr til simracing.

Desuden vil denne base ikke koste dig for meget sammenlignet med konkurrenterne, uanset om det er fra Fanatec eller fra Moza Racingfor det samme niveau af kraft og følelse.

 

Min dom

Jeg elskede virkelig at bruge tid på denne Simagic-base, og den er en stor forbedring i forhold til den forrige. M10 var allerede en fremragende base, men havde stadig et par mangler, især motoromdrejningstallet, som gjorde følelsen lidt vag. Men Simagic har rettet op på dette medAlpha Miniog det er en god ting.

Med sin førsteklasses konstruktion, perfekt bearbejdede materialer og betydelige motorforbedringer i forhold til forgængeren erAlpha Mini fra Simagic fortsat en fremragende base for kørere, der leder efter et alternativ til en CSL DD på 8 nm. Det vil koste dig lidt mere i absolutte tal, men detAlpha Mini er stadig en meget god base, men efter min mening er den rettet mod et mere professionelt publikum af sim-racerkørere. Under alle omstændigheder godkender jeg med lukkede øjne.

Simagic Alpha Mini

Simagic Alpha Mini

Fremragende værdi for pengene

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza R5: Test og anmeldelse

Moza R5: Test og anmeldelse

Moza R5Avantages Base Direct Drive développant 5.5 nm Caisson entièrement en aluminium Format compact Très bonnes...

Moza R12: Test og meninger

Moza R12: Test og meninger

Moza R12Avantages Excellente qualité de fabrication Très bonne sensation de conduite Software complet Plus à l’aise...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar