Vælg en side

Thrustmaster TX Servo Base: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TX Servo Base

Fordele

 • God værdi for pengene
 • Ret kraftig basismotor
 • Den rette mængde kraft

Ulemper

 • Kun 900° rotationsvinkel
 • Temmelig gammel teknologi, men mestret af producenten
 • Ret støjende motor

Vores bedømmelse: 9,2/10

Sim-racing har eksisteret i lang tid. Faktisk var det flysimulation, der satte gang i simracing i 90’erne, især med en stor spiller i branchen: Thrustmaster. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt for at udvikle og fremstille periferiudstyr til flysimulation (joystick og selskab), men vendte sig hurtigt mod sim-racing for at diversificere sit produktkatalog, og denne beslutning har givet pote.

I dag er Thrustmaster et af de førende firmaer inden for periferiudstyr til simracing med en fanskare, der sværger til mærkets produkter. Fra pedaler til officielt licenserede rat Sparco og FerrariThrustmaster er en allrounder med et omfattende katalog af periferiudstyr til alle slags applikationer, fra baser og håndbremser til gearskiftere og flysimuleringsudstyr.

Thrustmaster opererer hovedsageligt i segmentet for simracingudstyr i indgangs- og mellemklassen og har udviklet og mestret en række teknologier, især bæltedrevne baser. Lad os se det i øjnene: Næsten alle TM-baser er remdrevne, undtagen, så vidt jeg husker, den T818 som er Direkte drev. Virksomheden tilbyder en række baser, herunder TX Servobase til racerhjul som er en af de mest populære på Xbox. I det følgende vil jeg præsentere dig for denne enhed, fortælle dig om dens styrker og svagheder og give dig min mening om den.

 

Basens vigtigste og tekniske egenskaber

 • Børsteløs motor drevet af 2 remme
 • Maksimalt drejningsmoment på 3,9 nm
 • 900° rotationsvinkel
 • Magnetisk sensor integreret i motoren
 • Baseret på en officiel Microsoft-licens
 • Vejer 4,54 kg
 • Kompatibel med pc og Xbox

 

Design

Med undtagelse af T818 er Thrustmasters baser stort set alle ens. De er store, hvilket er helt normalt for en børsteløs motor med to remme indeni. I modsat fald vil TX Servobase til racerhjul er sober med en mørkegrå farve, der tenderer mod sort. På forsiden har du drivakslen og mærkets QR sammen med knapper, ventilationsåbninger og logoet.

Alt i alt er det en ret fin, enkel enhed, der fungerer med enhver simracing-opsætning. Personligt kan jeg godt lide designet af TX Servobase til racerhjul og for at være ærlig er den ikke så forskellig fra producentens andre baser.

Thrustmaster TX Servo Base

Skræddersyet samling

Den TX Servobase til racerhjul bruger Thrustmaster-klemmemonteringssystemet, som er kendt for at holde den perfekt på plads på et bord eller skrivebord. Den er virkelig solid, nem at installere og meget praktisk.

Du kan også montere denne base på et chassis eller en ratstøtte ved hjælp af M6-skruesporene i bunden af basen. La TX Servobase til racerhjul er perfekt til skriveborde eller ratmonteringer, fordi den ikke er så kraftig med hensyn til det drejningsmoment, motoren producerer (3,9 nm).

Uanset hvilken metode du vælger til montering af TX Racing Wheel Servo Baseer meget nem at udføre og vil ikke tage meget af din tid.

 

Fremstilling og efterbehandling

Da den TX Servobase til racerhjul er en base i indgangs-/mellemklassen, hvor enhedens kabinet er lavet af 100 % plast. Ganske vist er det ikke premium, som det er tilfældet med Fanatec eller Moza (brug af metal), men det er stadig ret godt lavet.

Plastikken er struktureret, godt skåret og også godt samlet. Jeg bemærkede ingen produktionsfejl i basen eller skarpe kanter. Selvom dette simracing-udstyr ikke er dyrt, har Thrustmaster alligevel gjort sig umage med at lave det godt og også præsentere det godt. Det er ikke på samme niveau som en TS-XW eller en T818, men det er stadig godt udført i absolutte termer.

 

Få styr på basen

På vægten er TX Racing Wheel Servo Base lidt over 4,5 kilo, hvilket ikke er særlig tungt, når man tænker på, at de mest populære Direct Drive-baser nemt vejer det dobbelte.

I betragtning af at legetøjet fylder meget, er det ret nemt at holde. Personligt var jeg ikke bange for at tabe den, da jeg installerede den i min opsætning, i modsætning til Fanatec eller Simagic med deres tunge og meget små baser.

Her er grebet godt, men ergonomien er ikke fantastisk, da knapperne er placeret lige bag rattet. Og QR er heller ikke ligefrem brugervenligt. Det er ret solidt, når et rat er monteret, men for at skifte hjul skal du være bevæbnet med en skruetrækker og en masse tålmodighed for at udføre denne operation, som formodes at være hurtig og ubesværet, fordi den kaldes ‘Quick Release’! Men til prisen (se nedenfor) vil jeg ikke klage for meget.

Ellers har du USB til et pedalsæt og en gearskifter/håndbremse, og det er det. Hvad hjul angår, har du alle dem, der findes i Thrustmasters produktkatalog, så du har et bredt udvalg at vælge imellem.

Thrustmaster TX Servo Base

Fornemmelser under leg

Først og fremmest skal du vide, at TX Racing Wheel Servo Base TX Servobase til racerhjul er en ret gammel base på markedet, som har eksisteret i 8 år. Det ville ikke være fair at sammenligne den med en Logitech G923 for eksempel. Men den TX Servobase til racerhjul er en god base til dem, der leder efter en pålidelig enhed af god kvalitet.

Force feedback er velproportioneret, og du får ikke de ryk, du stadig ser på nogle konkurrenters baser. Fornemmelserne bag rattet er klare og præcise, og TX Servobase til racerhjul er meget kommunikativ omkring vibrationer, kollisioner, ændringer i greb og så videre. Jeg synes, det er et fremragende grundlag for at komme i gang med sim-racing og endda konkurrere med det.

Men den TX Servobase til racerhjul har sine mangler, især med ret gammel teknologi. Til at begynde med larmer motoren, især når du skifter kurs pludseligt. Når du så drejer rattet forsigtigt, kan du mærke, at det er et remtræk: Gearene mærkes ét efter ét. Og endelig er rotationsvinklen kun 900°, ud over at kølesystemet larmer en del, når man kræver for meget af motoren.

 

Kompatibilitet

Den TX Racing Hjul Servo Base er officielt licenseret af Microsoft og vil derfor fungere med Xbox One-konsoller og pc’er. Det er stadig begrænset på konsoller, men på computere er det ret godt. Med hensyn til de eksterne enheder, der sælges af Thrustmaster, er hele simracing-producentens katalog kompatibelt med TX Racing Hjul Servo BaseTX Racing Wheel Servo Base indeholder alle de komponenter, du skal bruge til din cykel, inklusive hjul, kranksæt, gearskifter og håndbremse.

Hvad angår sim-racing-titler, har du alle dem, der er tilgængelige på markedet, fraAsseto Corsa à Forzasåvel som F1. Den er virkelig omfattende, og du vil ikke have problemer med at finde det, du leder efter.

Thrustmaster TX Servo Base

Værdi for pengene

Med en pris på 230 euro er denne base relativt billig, når man tænker på, at den er godt lavet, giver en god følelse og er kompatibel med hele Thrustmasters produktkatalog.

Den giver god værdi for pengene, når man tænker på den konkurrence, den står over for, herunder Logitech. Det er rigtigt, at disse to konkurrenter ( TX og G920 ) deler det samme force feedback-system (i det mindste den samme motorteknologi), men Thrustmaster er langt bedre, når det gælder følelse og fornemmelse.

 

Min dom

Helt ærligt, den TX Servobase til racerhjul er et godt udgangspunkt for sim-racing og endda for amatør-/semi-professionelle konkurrencer på Xbox One og PC. Kraftfeedback er godt og pålideligt, og motoren kommunikerer meget med føreren. Byggekvaliteten er anstændig, hvis ikke god, og det er et ret vellykket produkt med hensyn til design.

Ganske vist er den børsteløse motor med dobbelt bælte gammel, og prisen er stadig lidt høj sammenlignet med, hvad Logitech. Ikke desto mindre er de to konkurrerende baser tydeligvis ikke i samme segment, og Thrustmaster vinder let kampen med hensyn til følelse og fornemmelse i spillet. På Xbox One kan jeg varmt anbefale denne base frem for G920.

Thrustmaster TX Servo Base

TX Servo Base

Meget let at håndtere for begyndere

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza R5: Test og anmeldelse

Moza R5: Test og anmeldelse

Moza R5Fordele Direct Drive-base udvikler 5,5 nm Hus helt i aluminium Kompakt størrelse Fantastisk kørefornemmelse...

Moza R16: Test og anmeldelse

Moza R16: Test og anmeldelse

Moza R16Fordele Direct Drive-motor med et drejningsmoment på 16 nm Mulighed for frontmontering Fremragende...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar