Vælg en side

De 5 bedste rat til Forza Horizon 5

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Forza Horizon er en af de mest populære videospilsagaer i verden og har været det i over 10 år på Xbox- og pc-platformen. Det er udgivet af Microsoft og udviklet af Playground Games og Turn 10 Studios, og det er mere et arkadespil eller endda et lidt sim-arkadespil.

Grundprincippet er ganske enkelt: Du har dusinvis af biler at vælge imellem i en åben verden, hvor du kan køre ræs, gå ture, beundre naturen og landskaberne og stort set gøre hvad som helst. For mig at se er det faktisk det vigtigste salgsargument for denne sim-racing-titel: Du gør, hvad du vil i spillet, lytter til et godt soundtrack og tilpasser dine biler på samme tid.

Det seneste opus er Forza Horizon 5, som udkommer i 2021 på Xbox og pc. Det miljø, du kommer til at arbejde i, er Mexico og dets forskellige landskaber (kysten, bjergene, ørkenen osv.). Og for at spille det med indlevelse, selvom Forza Horizon 5 er en arkadetitel, er det bedst at have rig sim-racing, fordi det er fantastisk godt understøttet.

I denne artikel vil jeg præsentere dig for de bedste rat, også med Direct Drive-baser, som du kan bruge i Forza Horizon 5.

#1 : Fanatec Forza Motorsport

⭐ Score: 9,9/10

fanatec gt dd pro

✅ Direct Drive på Xbox

“Vi elsker den for dens fremragende værdi for pengene, ideel til mellemstore budgetter.”

#2 : Fanatec CSL WRC

⭐ Score: 9.7/10

thrustmaster tgt2 anmeldelse

✅ Designet til professionelle

“Vi elsker den ultrarealistiske køreoplevelse”.

#3 : Moza R5

⭐ Score: 9,6/10

thrustmaster-t248-avis

✅ En fremragende pc-pakke

“Vi elsker den for denssoliditet og holdbarhed.”

#1 Fanatec Forza Motorsport Bundle

Kompatibilitet: Xbox og pc

mclaren gt3 v2

Dette er et officielt licenseret Forza Motorsport-rat, du ved, simulationsudgaven af Forza-sagaen. Jeg synes, at dette rat er æstetisk meget smukt, minimalistisk og nøgternt, og det vil passe godt til ethvert sim-racing-setup.

Med en diameter på 33 cm og en flad bund er dette rat perfekt til alle løbene i Forza Horizon 5, og jeg vil endda sige, at det er overkill til denne titel. Strukturen er i børstet aluminium med læder hele vejen rundt. Bag på rattet sidder ClubSport Universal Button Hub, som indeholder alle Xbox-kontrollerne samt en lille LED-skærm og 2 paddles ud over QR1 i sin grundkonfiguration. Dette nav er meget lig dem, der bruges i GT-racing, men også ved rattet i en Audi R8.

Ergonomien er fremragende, med knapperne meget tæt på hænderne. Desuden gør rattets diameter på 33 cm det næsten lige så let at gribe om som et bilrat. Prisen er i øjeblikket €680 på Fanatecs hjemmeside, med CSL DD 5nm base og CSL pedalboard. Til Forza Horizon 5 er det stadig en overkill-mulighed, men hvis du kører sim-racing i andre titler, er det bestemt muligt.

#2 Fanatec CSL WRC Bundle

Kompatibilitet: Xbox og pc

mclaren gt3 v2

Det næste er et billigt rat fra Fanatec: CSL Elite WRC. Hjulet er en officiel WRC-licens med et design, som jeg virkelig godt kan lide. Strukturen er i børstet aluminium med alcantara hele vejen rundt om rattet. Med en diameter på 30 cm er dette rat perfekt til at køre på vejene i Forza Horizon 5, men det kan også hjælpe dig med at sætte fremragende tider på alle spillets begivenheder.

Hvad angår betjening, er der alle Xbox-knapperne med to meget store padler bagpå i lysende orange. Ergonomien i dette WRC-rat er rigtig god, fordi knapperne sidder på siderne af frontpladen.

Som udgangspunkt foreslår jeg, at du parrer den med en CSL DD med 5 eller 8 nm drejningsmoment for at få en fremragende racerfølelse og realistisk, fordybende kraftfeedback. CSL WRC 5nm-pakken sælges i øjeblikket for omkring €480 på Fanatecs hjemmeside. Jeg vil sige, at prisen er rigtig for et kvalitetsprodukt.

#3 Moza R5 Bundle

Kompatibilitet: PC

mclaren gt3 v2

Jeg kigger nu på en mulighed fra Moza Racing, R5-pakken. Det omfatter Moza ES, et rat på indgangsniveau med aluminiumsramme og læderbeklædning. Diameteren her er 28 cm, hvilket er lidt mindre end Fanatec-svinghjulene, som jeg præsenterede ovenfor.

Designet er nøgternt og kombinerer Gun Metal-farver over en stor del af produktet. Betjeningselementerne er spredt ud langs siderne af rattet, hvilket gør dem nemme at nå midt i et løb, især de store knapper i bunden. Bagpå er der 2 store paler til at skifte gear. De er dog ikke magnetiske, men det vil ikke påvirke din præstation i Forza Horizon 5. Ergonomien i ES er ganske god, selv om rattet er relativt lille.

Med hensyn til basismodellen vil jeg anbefale R5 eller R9, som udvikler henholdsvis 5,5 og 9 nm drejningsmoment. Hvad angår platformen, er standardversionen af ES kun kompatibel med pc’er som R5 og R9. Der findes dog en Xbox-specifik version, som stort set er den samme, men som bruger mindre eksklusive materialer.

Og endelig prisen. Moza ES-rattet alene sælges for 150 euro, og den komplette pakke med R5 for omkring 500 euro. Helt ærligt er prisen perfekt, men mærkets økosystem begrænser brugen af dets produkter til pc, med undtagelse af R3-pakken, som er Xbox-kompatibel.

#4 Moza R9 Bundle

Kompatibilitet: PC

mclaren gt3 v2

Mozas andet bidrag er Moza R9-pakken med CS V2P-rattet. Rattet er 33 cm i diameter, helt rundt og har en struktur af aluminiumslegering med læder hele vejen rundt. Det er et meget flot rat, og den grå Gun Metal-farve er brugt på frontpladen.

Der er sørget godt for betjeningen med knapper på siderne af rattet og en slags bagplade bagpå. Det ser meget raceragtigt ud, og det samme gør den 3-farvede RevLED. Bagpå er der to store magnetiske paler, som gør gearskiftet lettere, selv om jeg gerne ville have haft flere. Men det er jo Forza Horizon 5, så du får ikke brug for mere end to paller.

Som basis vil jeg foreslå en Moza R9 med dette rat og Forza Horizon 5, som er mere end nok til at køre ræs eller cruise i en Ferrari-cabriolet.

Lad os slutte af med prisen. CS V2P sælges for €299 og €730 med R5-basen inkluderet, hvilket ikke er så dyrt, især når man tænker på Fanatecs katalog og dets officielle Porsche- og andre licenserede rat, som nogle gange er uhørt dyre.

#5 Logitech G923 et Thrustmaster T248

Kompatibilitet: Xbox og pc

logitech g923
thrustmaster t248

Det er komplette pakker med base, rat og pedaler. Jeg valgte G923 af den simple grund, at den ikke er særlig dyr, den er helt ny, og den er også Xbox-kompatibel.

Hvad angår rattet, er det smukt, enkelt og førsteklasses. Strukturen er af aluminium, og der er læder hele vejen rundt om rattet. Betjeningselementerne er godt fordelt på rattet med to paddles bagpå, som heller ikke er magnetiske i betragtning af pakkens pris.

Basismotoren udvikler lige under 3 nm drejningsmoment, hvilket er anstændigt til Forza Horizon 5. Desuden kommer denne pakke med et pedalboard, så du kan spille med det samme uden at skulle færdiggøre din opsætning. Prisen på Logitechs hjemmeside er €430, men du kan nemt finde den til omkring €300 på Amazon eller en anden onlineforhandler.

For T248 er det praktisk talt det samme, bare med en meget mindre premium byggekvalitet end G923. Thrustmasters pakke er udelukkende lavet af plastik, men basen er lidt kraftigere med hensyn til drejningsmoment (i området 4,2 nm) og lidt bedre med hensyn til følelse. Motoren bruger et remdrevssystem, en teknologi, som Thrustmaster mestrer godt.

Og endelig prisen. T248 er annonceret til €400 på producentens hjemmeside, men kan findes til meget mindre på Amazon og andre steder, også i €300-klassen. For mig at se er disse to pakker (G923 og T248) perfekte til bilister, der gerne vil have det sjovt med Forza Horizon 5 på et budget. Hvis du er på udkig efter et godt rat til sim-racing, når du er ny i Forza Horizon, skal du bare vælge dem, der er nævnt ovenfor. Men regningen bliver højere, fordi du også skal købe en Direct Drive-base og et pedalboard.

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport

Det bedste rat til Forza i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar